#MH17

18 Jul

Innalillah… Al-fatihah….
Dugaan untuk kita di bulan Ramadhan yang mulia ini…
#MH370 belum di temui, berita #MH17 ini pula memang mengejutkan.. macam2 andaian yang belum pasti huhuhu… kami di #wechatmakbudak pun macam2 andaian da macam bilik berita bergerak hehehe

image

image

image

image

*Gambo2 hasil google 😆

SHAKLEE FAMILY

2 Jul

10441979_702849703084489_3680298133792549855_n Jom dapatkan produk shaklee dan daftar keahlian hanya RM65 seumur hidup untuk mendapat harga ahli dan benefit yg lain dari shaklee..

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian drpd warga Shaklee, mari saya bantu anda mendaftar sebagai ahli. Sebagai ahli di bwh jaringan saya, anda berhak mendapat panduan lengkap mengenai pembelian/pengambilan produk & panduan menjalankan biz sekiranya ingin menjadikan Shaklee sbg biz anda.

SID  852458

SMS/WHATSAPP +60197562055

Father’ Day 2014

15 Jun

image

15 Jun 2014 adalah tarikh istimewa bagi lelaki yang bergelar ayah, bapa, abi, daddy, abah..tak kiralah apa yang korang panggil. Kenapa? Tak ingat ke..bulan Jun, minggu ketiga adalah sambutan hari bapa. Kepada yang bergelar bapa dan bakal bergelar bapa, saya nak ambil kesempatan ni nak ucap Selamat Menyambut Hari Bapa. 

Tanpa bapa, tak ada kita. Tanpa bapa, siapalah kita hari ini. Hargailah pengorbanan bapa. So, cepat-cepat ambil telefon, call ayah sekarang. Seorang bapa sanggup mengadai nyawa demi seorang anak tapi sanggupkah seorang anak berkorban demi kebahagiaan bapanya?Fikir-fikirkan la Smile

Kepada En.Suami HAPPY FATHER’S DAY… xde ape2 untuk diraikan… awak adalah suami & ayah yang terbaik… saya pun x sebaik awak… :’(:’(

Hello Kitty Malaysia Is Finally Here Today!

24 Dec

A Super Good News to all Hello Kitty Fans!!

I believe a lot of you girls and guys searching around

where to grab for Hello Kitty products in Malaysia for a really

long time…

And today…

Finally… Hello Kitty Malaysia is here..!

They are selling for Hello Kitty products through online!

They’ve launched right now and as a special launch offer,

you can have free Cute 3D Hello Kitty Model at zero cost.

If you don’t believe me check it out for yourself here, while

it’s still available:

==> http://www.hellokittymalaysia.com

This special 3D Hello Kitty Model is valid for a limited time

only, which it may be taken off completely. Stop reading this now,

and go to the Hello Kitty Malaysia website and claim all the

bonuses now:

==> http://www.hellokittymalaysia.com

If you’re reading this blog post too late, then you may have missed it.

Don’t leave a comment to complain because there’s nothing I can do.

I DID tell you it’s a limited offer :)

Hello Kitty Malaysia
Claim This Bonus

 

Tutorial Whatsapp

20 Nov

image

Arini nak bagi tutorial tentang whatsapp ye kawan2.. nampak tak yang saya bulatkan ada anak panah tu..
Tu memberi maksud org tu last bukak whatsapp pada pukul 6pm.. so kalau dia x jawab tu xperlu ah di marah2 ye..

image

Yang ini plak memberi maksud orang tu sedang online whatsapp ataupun sedang menggunakan aplikasi whatsapp.. kalau kite bagi msg x dijawab walaupun tengah online maknanya memang dia xnak melayan kite ah tu.. jadinya x harus dibuat kawan ye..

Itu pendapat saya yang buta IT… kalau salah pemahaman saya tolong betulkan ye…

Sekian..

Jot’s :: Resdung makin menjadi2… banyak betul ulatnya…

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.