am, Daneen, Danish

☺ Arini yg indah ☺

Pagi ni g keje mcm biasa kul 7.30am coz Danish siap awal
kalau tak kadang² kul 7.15am br bangun tido
pastu berulit dulu ngan bantal
pusing kiri pusing kanan suh ayah dia angkat ah
dia kalau ngan ayah ngengada lebih²
24-27 March ni ayah gi kursus kat Melaka
jangan nak ngada² ngan Mummy okie
hahaha dah warning awal² coz kitorang tak dapat ikut k menyampas
masa gi tadi Daneen lum bangun lagi
tak tau ah majuk ke tak minah tu
malam tadi masa Mummy ngah syok tengok CSI & surfing internet
tiba² minah ni bgn xde bunyi loceng tau² pegang bahu jek
Mummy nyer menjerit cam ape terperanjat k
dia pun menjerit sama pastu tanye “nape Mummy scream”
“Adik nape jerit gak”
“Mummy scream adik ikut ah”
huish menjawab lak budak ni dlm mamai² tu

pastu anta masuk bilik semula baring sat ngan dia tak smpi 5 minit dia tido semula
tgk tu sungguh kurang sopan aksi tido ngangkang² bagai
seksi u ♀♀

mamat ni lak tido macam² aksi siap stokin okie
takut selsema katanya………..
ni actually kat hujung katil

Pas minah kecik tido Mummy kuar semula sambung keje² yg terbengkalai
huh dah terlepas beberapa scene CSI ni yg menyebabkan
tak berapa faham jalan citer
10.55pm CSI habis change lak Astro Prima
lah lepas lagi citer MERTUA vs MENANTU buka² dah habis
pastu layan INTAN lak hampas gak ASTRO ni tau
citer ni 11.45pm dah habis start dah 11.03pm lebih kurang camtu
citer ckit iklan lebih hampas tul tau
harus di complaint ni
hahahahaha

p/s : ANA ko x sakit ati ke tgk citer ni lebih iklan…
gi youtube xde iklan ke nak ku citerkan camne kesudahannye hahaha

Till next episode…

6 comments

>>salam..
>>mummyni layan yerk intantu!! teman lak semalam suami nak tengok mambo king so terlepasler CSI pukul 10.00 tido dulu lepastu tengok yang pukul 1.00nyer..
>>citer dia cam tak cayer jer ingatkan orang melayu percaya pukauni orang putih lagi dasat.. terus rompak bank kan senang idakler buat kerojer malam2..

Cho Zila –> layan Intan even my grandma pun layan sama hahaha
:: ak ah main pukau segala nak rompak bank tp bgus xde mati² bile ada kerompakan

peh..nyirap giler org ngan Rado..nk complaint astro start da le lmbat pstu 11.45 da hbs..cmne kesudahan cie tu?cite ar..

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube