♥ Kolam Renang ♥

Jumaat petang

Ahad pagi

Ahad pagi


Nilah kolam yang Mummy cite aritu

patut ah mahal beso gedabak rupenye
yang display tu kecik jek
ayah pun leh join sekali hahaha
nampak tak tu kaki ayah belakang Daneen
seksi anak dara ni sampai terlondeh² seluar
sabtu x dapat main coz hujan dari tengahhari sampai malam
semalam pagi² lagi dah kejut Pakusu ajak main
budak 2 ni w/pon ari cuti tetap bangun awal
paling lambat pun bangun kul 8am
memang di ajar dari kecik² lagi
Daneen siap ngan bikini bagai macam kat waterworld lak
pastu siap ngan pistol air beli kat A’Famosa
masa gi last year ngan Pakngah
Danish ngan Pakusu pakai pistol
Daneen pakai paip coz dia xde hahaha
petang tu anak jiran depan umah pun join sama
tapi x sempat snap coz Mummy bz
nak siapkan dinner…..

Till next episode…

4 comments
  1. bestnyer Daneen ada kolam…saya nak beli kat Durrani tak dapat umah apartment kan..kat manalah nak main

  2. Rynas –> klu ikut me xyah membazir tp ayah dia yg beriya-iya nak beli

  3. ayah nye pun join sekaki aeh..hehehe

  4. ak ah c.long dlm ati aku ptut ah dia beriya2 nak beli… pastu dia yg lebih2 excited

Comments are closed.