Happy Chnese New Year

GONG XI FA CAI

malam ni confirm ada yang makan besarkan
walaupon cuti panjang tapi rasanya kitorang x kemana2 kot
ni semua gara2 demam, batuk & selsema yang masih belum kebah2 lagi.
Plak tu skang ni dtambah plak dengan muntah2 dah cam morning sickness masa awal2 pregnant.
Niat nak beli barang baby pun tak terbeli2 lagi :(
Berjalan ckit pun x larat rasa badan ni cam melayang2
dtambah plak dengan x makan dah masuk ari ke-3 arini

Jot’s :: waktu untuk hapdet pun makin kurang sebab asik nak tido jek makan pil :)

Categoriesam

9 Replies to “Happy Chnese New Year”

  1. 紅石榴保濕噴霧 重水保濕噴霧 清肌保濕噴霧 瑕疵遮瑕膏 修容霜 護眼修飾霜 眼部遮瑕修護筆 亮白蓋斑霜 香茅SPF30 香茅蚊怕水 古銅暗影粉2號 胭脂輪廓修飾 點綴立體修容 奇幻腮紅 亮麗持久胭脂膏 深層修護滋養潤唇霜 保濕護唇膏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *