Posted in am

Happy Chnese New Year

GONG XI FA CAI

malam ni confirm ada yang makan besarkan
walaupon cuti panjang tapi rasanya kitorang x kemana2 kot
ni semua gara2 demam, batuk & selsema yang masih belum kebah2 lagi.
Plak tu skang ni dtambah plak dengan muntah2 dah cam morning sickness masa awal2 pregnant.
Niat nak beli barang baby pun tak terbeli2 lagi :(
Berjalan ckit pun x larat rasa badan ni cam melayang2
dtambah plak dengan x makan dah masuk ari ke-3 arini

Jot’s :: waktu untuk hapdet pun makin kurang sebab asik nak tido jek makan pil :)

2 thoughts on “Happy Chnese New Year

Comments are closed.