b'day, Danish

22/07/09

B’day Danish wat kat sekolah cam tahun lepas gak
tapi kali ni Daneen beriya-iya nak join
so masa anta Danish, tanya ngan teacher rehat kul brapa?
coz nak gi amik kek kat Seasons, TUTA
kedai kek buka kul 8.30am
beli 2 kek 1 choc fudge tuk sekolah,
dan 1 lagi black forest tuk umah,
dah amik kek terus gi sekolah kuarkan goodies beg & kek
pastu join kejap dalam 30minit waktu rehat
akan tetapi budak kecik tu taknak balik ak pulok
melekat kat kerusi xnak bangun
pujuk punye pujuk akhirnye berjaya gak
tapi dengan sogokan ye… ibu² jangan amalkan ye
sogokannya ialah kek black forest tu dia nak potong
kira tu kek dia punye ah.
Goodie bag dalamnye air kotak, lolipop, belon, chipsmore, sumi & toy.

Ni lak wat kat umah MakTok
sepupu² yg dok keliling umah MakTok jek yg join
yg jauh x dapat ah datang.
Pasan tak 1st pic tu dia yang beria² tiup lilin
tu mood Daneen ngah baik klu x mau bergaduh.
Nama budak tu Ina cousin Danish & Daneen,
dok sebelah umah MakTok, klu kek tu dia xdapat potong sama
mau merajuk kata MakLong…
petang tu Ayah belanja KFC makan kat umah MakTok.

Ini hadiah Danish
another bike okey, masuk ni ntah berapa banyak basikal gaknye
bak kata Nenek “5 tahun basikal dekat 10biji”
tapi x sampai pun angka tu..
[Ayah & Mummy doakan abang jadi anak yg soleh & berguna supaya dapat membimbing & mendidik adik²..oppps adik sahaja]

sign_edited-1

8 comments

bestnya smbt besdey reramai… baru meriah ek..
wah dpt hadiah beskal.. nk tmpg naik bleh.. hehe…

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube