3 Idiots

Arini 1 July, maka citer ni xde ah
kalau tak bulan lepas tak pnah missed tengok w/pon sehari.
Ape pendapat korang tentang citer ni?
To me best banget lagi best dari SlamDog MIllionaire yang cbuk dperkatakan tu
that’s just my two cents opinion ececehhhh
nape Mummy cakap citer ni best sebab utamanya
◕‿◕ Mr.hBy yang tak berkenan ngan citer Bollywood ni pun leh terbekenan ngan citer ni
kalau tertekan kat ABO ada citer ni gamaknye mmg takleh nak tengok citer lain ah bila ternampak citer ni, nak² Daneen dia siap hafal jalan citernye, bile kite suh dia yg citer jek takyah tengok kat tv xnak plak
macam dia sorang yg dah pnah tengok.
Last tengok citer ni tengok semalam petang, plot citer yg menarik bg Mummy.
Arini tak tengok lagi ABO tayang citer ape plak untuk bulan ni.

Jot’s :: Citer Bollywood ni beratus kali nengok pun mesti nak nagis lagi dasar cengen tul..

footer

30 Replies to “3 Idiots”

  1. uish..best ker citer nie..selalu tgk tajuk kat ABO tu, tapi tak pernah tgk..alamak nak kena tgk nie..

  2. cite ni mmg best..tak brapa minat industan…tapi bila tgk cite ni mmg best..macam2 rasa ada dalam filem ni…5stars

  3. MEMANG BEST dari slum dog….

    cerita ni membuka minda budak2 U…

    lawak pon lawak cita ni…memang terbaik ahh..

  4. Hello there! This post could not be written any better!
    Reading through this post reminds me of my previous room mate!
    He always kept talking about this. I will forward this write-up to him.
    Fairly certain he will have a good read. Thanks for
    sharing!

    Billige liverpool fodboldtrøjer

  5. Hi there! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
    Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
    My blog covers a lot of the same subjects as yours and I feel we
    could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail.
    I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

    Arsenal ny trøje

  6. When someone writes an article he/she maintains
    the plan of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    Thus that’s why this article is outstdanding. Thanks!

    Borussia Dortmund trikots kinder (Rodrigo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *