ABPBH

ABPBH
x berapa best sangat to me ah…
tapi yang membuat tersentuh hati
ucapan Dato’ Siti Nurhaliza
bergelinang gak airmata bile dia cakap
“Xde lagi ucapan tahniah dari arwah abah”
huwaaarrgggghhh
bile dengar sore dia bergetar me pun cam nak meleleh airmata
ish sensitif betul aku ni sejak dua menjak ni
sedey seyh….
Jamal Abdillah
mamat ni merapu jek ucapannye ntah hape²
last sekali Bintang Paling Popular
tahun ni NABIL……
memang layak pun dan tepat tekaan ku

pic10-1

7 comments
  1. oh, nabil yg menang ek? Akak tertido la.

  2. A’ah kan…tokti time tuh mmg tgh tahankan tears die. if x..kompom nangis die kan..mesti die nangis kat backstage pastuh :(

    sgt terase aaa bila kte kehilangan org yg kte syg sgt² :( :(

    A’ah..nabil deserved it. rupernyer die berchenta ngan irma ek. sedondon plak tuh baju dorg..hehehe

  3. eh eh..tak teringat lak ABP nih..dah lepas yea?

  4. KV >> Yap, nabil yang menang

    Zie >> Akak ingat akak sorg yg baru tau, patut ah masa tu camera fokus kat Irma Hasmie… kuar paper arini baru tau mlm tadi pun msh xtau lagi..ketinggalan sungguh ku ni

    Azure >> dah, mlm tadi

  5. alah, syok je tgok nabil peluk irma…hik hik hik…

  6. aku pn terharu ngan ucapan Dato’ Siti buat sebak..mmg terasa berat je dada aku nih..nk nangis, takut kena ejek ngan husband aku plak..so, cover2 la sket..hihi..

  7. eDrYana >> hahaha sama ah tkut kena anta

Comments are closed.