Accident

Semalam sebelum kuar ke Jusco BI
Danish accident
Accident ngan ape?
Jatuh basikal melanggar tiang elektrik

see basikal ni ada stand tapi tak digunakan ngan betul

ni malu2 muka dah tak handsome

nampak tak muka dia yang calar balar tu
Actually basikal tu brek sebelah kiri dah patah
tinggal sebelah kanan jek tu pun tak berfungsi sangat
Belum sempat ayah cakap “Bawa basikal ………(betul2)”
dah kebaboom accident
pastu akibatnya hidung berdarah
and pastu dipaksa tido……

Till next episode…

9 comments
  1. iskk..ingatkan eksiden ape rupanya jatuh beskal..teringat plak zaman sekolah rendah dulu penah gak jatuh beskal langgar pokok smp pengsan..nasib baik le tak effect otak kekekeke..

  2. cian danish..dah kebaboo…nak bangun pagi mesti sakit tu..mumy letak ubat tak….

  3. lor…mula2 baca terkejut jgk..igtkan xcident apa…hehe nasib calaq2 ja skit kan

  4. Eh siannya danish..nampak ketara jugak calar balar muka dia tuh yer..takpe danish hero kan..

  5. genni –> xde effect ape2 cuma idung jek berdarah.

    yazeema –> letak ubat kuning

    Haslinda –> jgn terkejut, title jek suspen

    Mimi –> sebab hero ah tu tak serik2 ni kali ke-2 acc. hehehhe

  6. alahai anak lanang sorang tu…bebudak tgh lask, ada je yg dihiraukan nye….si mia lak ni, tgok sibuk menonggeng nonggeng…mcm nak buat gimnastik lak…mana bljr ntah..

  7. Siti –> betul ah tadi dah wat lagi luka2 semalam blum baik betul,,,, kena anta Mia masuk kelas gimnastik bakat tu :-)

  8. ehehe..takpe.
    buat tanda kenangan bila dah besar sok ;p

  9. Ungku Nor –> Tanda kenangan kehkehkeh dah x terkira kak 1 badan dah bertanda

Comments are closed.