Admit at PSH

Sapa yang admit…….. :-)
Jgn panic dulu coz none of my child yang admit ward, Pakngah yang admitted ward coz had a virus fever and suspect sinus dah 3 hari demam semalam kena blood test pastu terus tahan wad.
Citer pasal wad ni ghupenye leceh gak kalau masuk through insurance, coz pakngah dari kul 12pm jumpa Dr. Hasnabi, confirm admitted kul 3pm tapi sebelum kena tgg kat A&E dulu coz check bed dulu penuh ke tak boleh gitu. Kalau misalnye orang kat ER tu dah penuh cam semalam mummy yang tak sakit ni pun bleh sakit dah ramai sangat pastu budak2 kecik yang sian ciak miak belum ada katil kosong kena stay kat ER dulu.

Mummy balik keje dalam kul 6pm baru tolak ke PSH sampai dalam 6.30pm, pastu ada ah kawan2 pakngah tanya ngan nurse napa tak masuk ward lagi? Nurse kata sebab pakai insuran kena tunggu dulu pastu ada katil dah booking tapi patient lum balik lagi kena tunggu dulu.Kitorang dah nak balik dalam kul 8pm baru pakngah dapat katil kat ward 409, 4 bed siap LCD sharp lagi kat each bed. Memang best.

P/S : Ayah klau baca thread ni 3rd baby mummy nak kat sini he :-)

Till next episode….

4 comments
  1. Semoga ‘Pakngah’ cepat sembuh yer..amin..

  2. Mudah2an

  3. ler nape ler si wan nie..fiance die dtg x jenguk2? hehehe

  4. Fiance dia x datang krisis umah tgg kot hehehe x baik aku ni ntah x campur ah aku hal diorg

Comments are closed.