Admit at PSH

Sapa yang admit…….. :-)
Jgn panic dulu coz none of my child yang admit ward, Pakngah yang admitted ward coz had a virus fever and suspect sinus dah 3 hari demam semalam kena blood test pastu terus tahan wad.
Citer pasal wad ni ghupenye leceh gak kalau masuk through insurance, coz pakngah dari kul 12pm jumpa Dr. Hasnabi, confirm admitted kul 3pm tapi sebelum kena tgg kat A&E dulu coz check bed dulu penuh ke tak boleh gitu. Kalau misalnye orang kat ER tu dah penuh cam semalam mummy yang tak sakit ni pun bleh sakit dah ramai sangat pastu budak2 kecik yang sian ciak miak belum ada katil kosong kena stay kat ER dulu.

Mummy balik keje dalam kul 6pm baru tolak ke PSH sampai dalam 6.30pm, pastu ada ah kawan2 pakngah tanya ngan nurse napa tak masuk ward lagi? Nurse kata sebab pakai insuran kena tunggu dulu pastu ada katil dah booking tapi patient lum balik lagi kena tunggu dulu.Kitorang dah nak balik dalam kul 8pm baru pakngah dapat katil kat ward 409, 4 bed siap LCD sharp lagi kat each bed. Memang best.

P/S : Ayah klau baca thread ni 3rd baby mummy nak kat sini he :-)

Till next episode….

18 Replies to “Admit at PSH”

  1. 激光靶向祛痣:對斑痣的顯性症狀能快速控制、甚至消除,短期實現肌膚無暇;多款激光設備深層激活膠原蛋白活性,深層煥發激活生命力。快速補充肌膚活性:根據顧客肌膚特性,醫生配套無創注射項目,為肌膚注入玻尿酸、肉毒素等能直接補充肌膚活性,快速補充肌膚缺失的玻尿酸、膠原蛋白,並能達到年輕態塑型的效果,從膚質和形態上保持年輕。聯合療法:注射玻尿酸、肉毒素等產品、配合精確波長的激光能加速透明質酸、肉毒素等物質的吸收,能極大化提高注射營養物質轉換率,最高達30以上,塑形效果保持3.5個月以上,年輕態效果保持時間延長1年以上。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *