Aduh

Adeh arini di serang sakit gigi yang amat sangat
ish ni klu ngadu ngan Mr.Hubby
for sure dia heret g Dentist lagi
malas ah wei
sakit mulut ni kena nganga
lagi pun memang takut jumpe doctor hehehe
xleh makan iaskrim ah ni…

pic10-1

CategoriesMe

11 Replies to “Aduh”

  1. Aduiiyai..sakitnya..tuh.. Kalau dah tak tahan gi ler..jumpa doktor.. Nanti kalau asik sakit jer..cam na nak wat keje plak kan??

  2. kesian kat ko…ritu hubbyku sakit gigi…x tertahan tgk dier menanggungnyer…tp bukan gigi rosak..cuma nk tumbuh gigi geraham daa…
    ~ G ler jumpa dentist k..

  3. sakit gigi..??alahai siannya. dah mkn pain killer lum. kalu serius kena tau jumpa dentist.

    nak share sikit..tu hari akak ada buat rawatan akar, punya lah takut kan sebab kena bius2 segala, akak tanya ngan dentist tu, ada tak org mati ketika sdg buat rawatan gigi. doktor tu kata ada…huwaaaaa!!!!

  4. Huhhhh..sakit gigi lah yg paling akak takut tapi paling kerap kena…tu lah, suka makan coklat….dan kalau kena skit gigi, ke klinik lah yg paling akak takut…takut sakit dan takut pada bilnya…

  5. Ion Magnum 是一種最新的減脂儀器,可以快速燃燒掉你身體的脂肪 , 讓你不需要做大量的體育鍛煉 , 輕鬆方便的達到專業美體的效果。 效果: 通過將你體內的脂肪轉化成肌肉,輕鬆减掉你的體重和腰圍。25分鐘的理療比健身房幾個小時的運動效果還要好! 副作用/風險: 該設備已在美國食品藥品監督管理局注册,注册分類爲醫療器械I類,I類醫療器械就是指普通人使用安全性非常好且沒有任何風險的器械。 减脂過程: 减脂板會直接固定安放於你身體的目標减肥部位,通過特殊的信號,Ion Magnum會將該部位的脂肪燃燒轉化成肌肉。(注意:該設備與你在其他沙龍中瞭解的肌肉轉化設備是完全不同的。)療程: 要想取得而保持完美的效果,一個療程需要進行10次理療,每3-7天進行一次。維持理療可以每兩周進行一次。

  6. [購物] 韓國直送台灣。超過200個韓妝品牌,買得好開心 ♡♡ @ ❤ Bonjour.Amanda 愛曼達購物。旅遊日誌♫ :: 痞客邦 :: [購物] 韓國直送台灣。超過200個韓妝品牌,買得好開心 ♡♡ @ ❤ Bonjour.Amanda 愛曼達購物。旅遊日誌♫ :: 痞客邦 ::

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *