Posted in BI

AEON BI

Ni citer tahap peram tapai ubi pnye lama.
Citer last week g Aeon BI.
Kang ada plak yg spedo ckp asik g Jusco jek, hihihi dah tu tmpt fav. nak wat camne.
Minggu lepas tu kan cuti 3 ari adalah sgt mem’buhsan’kan.
Jumaat xde gi mana2 dok umah, Sabtu pagi g masjid sebelah umah MIL cos ada Majlis Maulidurrasul (ni nnt cite).
Ahad masa sapan, Danish bersore
“Ayah, g Jusco jom.”
“Watpe”
“Xde ape bosan ah”
macam biasa me menyampuk
“Nak gi siapkan homework dulu”
Dia wat homework tapi dok membebel jek, Mr.hBy dah hangin xtau ape dia wat
coz masa tu me ngah sidai baju kat luar umah.
Tiba2 dengar Danish cam ape melalak
“Nak wat keje sekolah ayah, mintak maaf”
minta maaf dekat 100kali naik bingit dengar melalak cam org kena dera.
Daneen lak cam biasa ah, dah tgk abg dia melalak cam kna dera terus minta susu nak tido.
Pastu suh Danish siapkan keje sekolah then tido.
Kesian gak tp nak wat camne untuk diri dia gak di masa hadapan.
Petang tu g Jusco setakat window shopping jek.
Makan kat Pizza coz nak try new pizza
adalah KURANG MEMUASKAN tekak kami.
Masa ngah dok makan tu Mr.hBy tanya
“Yang, yg sebelah ni yg blog org Gelang Patah tukan”
hahaha Ney, isteri awak ni klu setakat tgk2 gambo tu mana nak ingat, sedangkan yg dah jumpa 10kali pun x ingat ni plak setakat tgk gambo.
Me ckp nnt balik tnya ah kat blog tu, sekali Mr.hBy dok tanya secara live daaa.
Bro yg kami maksudkan adalah Bro KHAIRUL
hahaha diorg dok berbual me dok melantak makan ngan anak2 x campur hehehe
He’s such a nice guy.

xde amik2 gambo tangan masing2 kotor ngan makanan.
Pastu kitorang blah, coz x tahan anak dara asik nak main ‘Button’ service tu jek
tp Button tu pun cam x berfungsi jek.
Itu citer last week. This week nyer citer tgg next week gak ke?
Huurrrmm fullstop.

10 thoughts on “AEON BI

  1. napa long, ada org ngata ko psl slalu gi BI ke??sapa yg sengal tuh? ntah hapa2…

  2. salam singgah :) gi jalan2 dgn anak2 memang menyeronokkan ;) btw, lagi lenka kat bwh tu sy pon minat gak ;)"he's there in the dark 'he's there in my heart bla bla bla" oppss ternyanyi lak hehe

  3. Salam kenal dan ziarah,

    bestnye ade cuti panjang 3 hari. kat Dubai ni maulidul rasul jatuh hr jumaat, and jumaat memang weekend kat sini, so, cam xde ape2 la..

    beautiful family la, sis. suke cara sis tulis, bersahaja, tak bosan baca entry.

    anyway, nice meeting you. free2, drop by ye? :)

    xoxo

  4. huuhhu tak payah nak dengar kata org la mummy.. mereka dengki..
    huuhuhuh… kanak2.. kadang2 ada saja alsan mereka.. namun mencuit hati

  5. jusco BI tu best pe….dekat dgn umah mak saya, asal balik JB je gi sana…asal kt JB je gi sana. cute tul daneen, minta susu & tido.

Comments are closed.