Posted in BI

Aeon Bukit Indah lagi

Minggu ni gi lagi Jusco Bukit Indah tak tahu yang keberapa kali :-) Mummy ngah kemaruk hehehe kalau boleh tiap2 minggu nak gi. so layanzzz jek ah gambo2 kat bawah ni ye………

Sempena CNY AEON punye recreation.

Kesibukan di waktu malam di exit luar AEON BI.

Danish ngah ngacau Daneen yg duk kat belakang tak reti diam langsung.

Mak aii……… control cun ah tu konon tapi rambut masyaallah berserabut giler…………

Ni angin dah sampai bergaduh ngan abang ngusik tapi puting ngan “BABY” tak leh lepas meraung yeye aar jek….

Ni dah merajuk xnak tengok Mummy dah :-)

Mamat ni pantang asal gi mana2 mesti suh amik gambo dia budget handsome ah tu…… yang dalam plastik beg tu tak lain tak bukan sticker BEN10. Sebut pasal BEN10 ni nantikan barang2 BEN10 Danish k..
Till next episode………

One thought on “Aeon Bukit Indah lagi

Comments are closed.