Danish

Ahad punye citer

Ahad lepas gi Angsana sbb dapat tau ada karnival buku
akan tetapi buku2 lama daaa
belikan Danish 4 buah buku & Daneen 3 buah buku

lepas tu ke foodcourt untuk makan
baru order makan, Daneen lak wat hal nak “shishi”
bawak dia gi toilet sementara tu Mr.hBy and Danish teruskan makan
smpi kat toilet minah ni wathal plak
“Dirty, shishi kat luar ni jelah”
boleh gitu nak kat luar bilik air byk cantik
ni yang malas bawa dia gi temapt lain selain JUSCO dia susah nak membuang :)
last2 dia shishi gak nak tak nak, tu pun habis tights dia kna ckit
hampir 1/2 jam ngelola baru settle
pastu teruskan perjalanan ke foodcourt perut dah menggelegak lapo yang amat.
sampai2 Mr.hBy ngan Danish dah nak habis makan
sementara Mr.hBy bawak Danish gi basuh tangan Mummy sms officemate gtaupasal tudung
Yongtaufu baru 2,3 suap masuk tekak
Tiba2 “Aduh,aduh” cam suara anak aku
sekali pusing, mmg tul muke ngan separuh badan Danish dah penuh ngan bubur panas
“Ya!Allah camne ah boleh jadi”
nasib xde yg teruk, budak yg bawak bubur tu pun bkan sengaja dekat 10kali dtg kat Mr.hBy minta maaf, DIA X SENGAJA.


nmpk x yang circle merah kat dada tu…
tu jek yg tinggal selepas di sapu losyen. Tu pun dah nak balikngah tgg lift..
sebelum tu muka sebelah kiri pun menyala, tp xkan ah Mummy nak snap dan dan tu jugak
kang tak pasal² berderai hp buruk Mummy tu.
Gambo ni dah lepas Mr.Hubby marah² kat owner ngan budak yg bawa bubur tu
klu Mr.hBy ngah ngamok² gitu lebih baik berdiam diri kang ada kna sekali klu bersuara.
Masa kejadian Daneen dok membebel “Tulah ajak gi Mc’Donald xnak”
ish budak ni nasib ayah ko tak dengar klu x ngan Daneen² kna sekali masa tu.
Makcik² yg makan kat foodcourt tu semua bising tanya xde ape²ke mata,telinga,muka ada suh report, aih kecik pny hal
tapi klu x kurang memang confirm wat report
Lepas dah sapu losyen terus masuk keta, Mr.hBy jek yg beli barang² yang x sempat dibeli.
Pastu terus balik. Tp Danish ni pangainye klu kite baru cakap jangan, tak smpi seminit eh dia wat lagi
24hour dok terkinja² berlari ke sana ke sini, tak kira kat mana²
Lepas ni mmg kena banned foodcourt Angsana ngan Mr.hBy.

[Jot’s :: tiba² cam teringin nak makan MEE REBUS HJ. WAHID]


footer
One comment
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube