Posted in am

Ahad yg busy

Arini gi jemputan kahwin
kat s’pore
kitorang gi anak banak + nenek & Pakngah
no pic’s were taken while we’re in wed ceremony
ni semua gara2 ayah awal2 dah wat muka kelat
Mummy takut kena marah okeh paling koman pun ayah mesti cakap
“Ape ah Mummy ni ngah makan pun cbuk nak amik gambo”
hahaha jealous ah tu…tapi tadi x dapat wat nyampas tau…
banyak sungguh makanan, dessert2 pencuci mulut, air2 yang bermacam2 color tapi tawar2 belaka hahaha seyes ni mmg tawar airnye
kitorang bertolak kul 11am balik semule JB kul 1pm
souvenir menarik nnt tepek pic ye coz malas nak cari kabel dah malam bute ni
eh bukan malam tapi subuh2 ari ni
pastu sampai umah melayan lak tetamu yang datang kat umah nenek
asyik sangat berbual sampai lupe nak snap2 gambo
masa ngah cbuk2 tu
tentu ah macam2 citer yang kuar
kata NekCom masa ujian bulanan aritu
ChuMamat dapat result yang hancus
yang buat kelako BM peribahasa
cikgu suh lengkapkan peribahasa jawapan yang dia bagi
“Genggam bara api,jangan di isap”
jawapan yg sepatutnye “biar sampai jadi arang”
lagi 1 “Biar lambat, jangan cepat”
sepatutnya “asal selamat”
aduh macam2 bile dah berkumpul ramai2
tapi sayang x amik pic’s lak
boleh x teringat tapi xpe
insya’allah time Nekyang gi Umrah nanti
akan berkumpul lagi pasti Mummy xkan lupe
snap sana snap sini
dah nak maghrib semua dah balik baru kitorg balik umah gak
macam jauh sangat²kan umahnya
lepas isya’ Ayah+Mummy+Danish & Daneen
terus rebah x nyedarkan diri
ngantuk sangat² sampai ayah mcm org ngigau
dah kul 10.30pm bgn bleh pk keje ke x
banyak cantik muke asyik nak cuti
ayah gi keje,Mummy xleh tido terkebil²
terus amik lappy bwk depan tv klu ayah ada mmg xleh wat camni
blog hopping sana sini
dah awal2 pagi ni baru nak online
tapi CCBB ni baik ati 2,3 ari ni
leh wat entry
TQVM ya berokband
jangan pasni wat hal lagi ye..
k ah la ni dah kul 1.35am
mata x ngantuk tapi nak masuk bilik tido
daaaaaaaaaa

Till next episode…

4 thoughts on “Ahad yg busy

  1. my qaseh –> ak ah tapi patutnye kitorg xleh gelakkan nnt dia rendah diri..tapi dah yg lain2 gelakkan so join jek ah..

Comments are closed.