Info

AJL 23

Malam tadi mummy tgk sorg2 AJL 23, tapi keputusan agak hampeh coz dari mula2 lagi mmg dah agak Faizal Tahir mesti akan dapat something w/pun tak semua, keputusan yang sepatutnya bagi mummy ah yang sepatutnye (wah dah macam juri plak rasa):-
Vokal Terbaik – Ziana Zain instead of FT
Persembahan – Stacy instead of FT
AJL kali ni mcm tak best tak tahu kenapa salah 1 sebab pahal ah cameraman leh fokus kat Azwan Ali ngah menjerit cam kelako jek, Heliza pada mummy lawo tapi pasal ah malam tadi macam over make-up lipstic merah menyala (dah macam pengkritik plak). Tapi keputusan dah dibuat :-
BALADA – FT
POP ROCK – MUT
ETNIK KREATIF – FARAWAHIDA
VOKAL TERBAIK – FT
PERSEMBAHAN TERBAIK – FT
LAGU TERBAIK – MUT
Till nest episode….

6 comments

Alamak! Saya lak tak sependapat ngan mummy dasy..saya sokong suma Faizal Tahir…Dia patut menang..kekeke..jangan mare yek!

vokal FT mmg mantap.. xleh dinafikan.. lagu pun mmg best.. ok la tu..(tapi saya bukan peminat FT.. suke lagu n vokal die jek..hehehe)

jgn lupa tau..mimi tu mmg pemint faizal tahir..dia dah mention dlm blog dialah..he he he..sorry mimi…tapi, rasanya akak ziana zain kita patt bawa blik 1 anugerah kot..tapi.mmg cnfirm, next year, msti dah x de otai2 punyerlah..

hye..

AJL 23 was d best ever…

Kak Ziana fuuyooohhh… "hey.. walaupunaku dh 41… aku tetap dia.. bleh tarik suara segala.." .. Ziana legend dh!!! diva!!!

FT bersemangat sgt! baguih!

MUH rawkkks & cool

ELYANA pretty sgt!

Haqiem Idola KECIL best sgt!

ade ms akak visit blo sy k

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube