AJL 23

Malam tadi mummy tgk sorg2 AJL 23, tapi keputusan agak hampeh coz dari mula2 lagi mmg dah agak Faizal Tahir mesti akan dapat something w/pun tak semua, keputusan yang sepatutnya bagi mummy ah yang sepatutnye (wah dah macam juri plak rasa):-
Vokal Terbaik – Ziana Zain instead of FT
Persembahan – Stacy instead of FT
AJL kali ni mcm tak best tak tahu kenapa salah 1 sebab pahal ah cameraman leh fokus kat Azwan Ali ngah menjerit cam kelako jek, Heliza pada mummy lawo tapi pasal ah malam tadi macam over make-up lipstic merah menyala (dah macam pengkritik plak). Tapi keputusan dah dibuat :-
BALADA – FT
POP ROCK – MUT
ETNIK KREATIF – FARAWAHIDA
VOKAL TERBAIK – FT
PERSEMBAHAN TERBAIK – FT
LAGU TERBAIK – MUT
Till nest episode….

17 Replies to “AJL 23”

  1. Alamak! Saya lak tak sependapat ngan mummy dasy..saya sokong suma Faizal Tahir…Dia patut menang..kekeke..jangan mare yek!

  2. vokal FT mmg mantap.. xleh dinafikan.. lagu pun mmg best.. ok la tu..(tapi saya bukan peminat FT.. suke lagu n vokal die jek..hehehe)

  3. jgn lupa tau..mimi tu mmg pemint faizal tahir..dia dah mention dlm blog dialah..he he he..sorry mimi…tapi, rasanya akak ziana zain kita patt bawa blik 1 anugerah kot..tapi.mmg cnfirm, next year, msti dah x de otai2 punyerlah..

  4. hye..

    AJL 23 was d best ever…

    Kak Ziana fuuyooohhh… "hey.. walaupunaku dh 41… aku tetap dia.. bleh tarik suara segala.." .. Ziana legend dh!!! diva!!!

    FT bersemangat sgt! baguih!

    MUH rawkkks & cool

    ELYANA pretty sgt!

    Haqiem Idola KECIL best sgt!

    ade ms akak visit blo sy k

  5. Nice post. I study one thing tougher on different blogs everyday. It would all the time be stimulating to learn content from other writers and follow just a little one thing from their store. I抎 choose to use some with the content material on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a link in your net blog. Thanks for sharing.

  6. I want to voice my respect for your kind-heartedness in support of those individuals that really need help with this important matter. Your very own dedication to getting the message all over had become rather good and have always permitted associates like me to achieve their desired goals. The important help signifies a lot a person like me and additionally to my office colleagues. Warm regards; from everyone of us.

  7. 大部份曾經生育或經歷更年期的女性都會面臨私密深處及外觀鬆弛問題,不單會影響自信心和伴侶的親密體驗,更有機會造成容易積菌及尿滲等健康問題。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程 專門針對私密各處包括陰道、陰唇及陰阜的專用治療頭,全面改善鬆弛問題;每個治療頭均採用一次性即棄治療蓋,確保衛生。還有ATC自動控溫綜合系統,讓療程的治療溫度被有效監控,療程自然更安全、更有效達至預期效果。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程Venus Fiore集中為女性私密之處提供最到位的呵護,專注重整陰道健康、收緊鬆弛陰唇和改善陰阜肥大問題。關鍵在於Venus Concept的王牌─糅合多極射頻與磁力脈衝的(MP)2磁頻專利技術,發揮提升細胞活躍度、重塑同時增加膠原蛋白、刺激毛細血管新生等作用,達至調整陰道濕潤度、pH值的效果,更重要的是顯著改善陰道彈性,使其回復年輕狀態。

  8. 【穿搭配件】E‧Heart 伊心 『高透氣抗UV防曬外套(涼感顯瘦款)』戶外休閒、通勤必備單品! – 靖妹❈愛保養 – FashionGuide 華人時尚專業評鑑 炎熱的夏日除了必須做好臉部防曬之外,身體防曬也相當很重要!,如果是機車族更需要注重防曬,

  9. 有關醫美、注射美容、肉毒、玻尿酸、雷射、極線音波提拉、電波提拉等一些詳細敘述或似是而非或有爭議的事項。

Leave a Reply to .:Hernee Nazir:. Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *