AJL 23

Malam tadi mummy tgk sorg2 AJL 23, tapi keputusan agak hampeh coz dari mula2 lagi mmg dah agak Faizal Tahir mesti akan dapat something w/pun tak semua, keputusan yang sepatutnya bagi mummy ah yang sepatutnye (wah dah macam juri plak rasa):-
Vokal Terbaik – Ziana Zain instead of FT
Persembahan – Stacy instead of FT
AJL kali ni mcm tak best tak tahu kenapa salah 1 sebab pahal ah cameraman leh fokus kat Azwan Ali ngah menjerit cam kelako jek, Heliza pada mummy lawo tapi pasal ah malam tadi macam over make-up lipstic merah menyala (dah macam pengkritik plak). Tapi keputusan dah dibuat :-
BALADA – FT
POP ROCK – MUT
ETNIK KREATIF – FARAWAHIDA
VOKAL TERBAIK – FT
PERSEMBAHAN TERBAIK – FT
LAGU TERBAIK – MUT
Till nest episode….

10 Replies to “AJL 23”

  1. Alamak! Saya lak tak sependapat ngan mummy dasy..saya sokong suma Faizal Tahir…Dia patut menang..kekeke..jangan mare yek!

  2. vokal FT mmg mantap.. xleh dinafikan.. lagu pun mmg best.. ok la tu..(tapi saya bukan peminat FT.. suke lagu n vokal die jek..hehehe)

  3. jgn lupa tau..mimi tu mmg pemint faizal tahir..dia dah mention dlm blog dialah..he he he..sorry mimi…tapi, rasanya akak ziana zain kita patt bawa blik 1 anugerah kot..tapi.mmg cnfirm, next year, msti dah x de otai2 punyerlah..

  4. hye..

    AJL 23 was d best ever…

    Kak Ziana fuuyooohhh… "hey.. walaupunaku dh 41… aku tetap dia.. bleh tarik suara segala.." .. Ziana legend dh!!! diva!!!

    FT bersemangat sgt! baguih!

    MUH rawkkks & cool

    ELYANA pretty sgt!

    Haqiem Idola KECIL best sgt!

    ade ms akak visit blo sy k

  5. Nice post. I study one thing tougher on different blogs everyday. It would all the time be stimulating to learn content from other writers and follow just a little one thing from their store. I抎 choose to use some with the content material on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a link in your net blog. Thanks for sharing.

  6. I want to voice my respect for your kind-heartedness in support of those individuals that really need help with this important matter. Your very own dedication to getting the message all over had become rather good and have always permitted associates like me to achieve their desired goals. The important help signifies a lot a person like me and additionally to my office colleagues. Warm regards; from everyone of us.

Leave a Reply to my name is KARL Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *