Info

AJL 23

Malam tadi mummy tgk sorg2 AJL 23, tapi keputusan agak hampeh coz dari mula2 lagi mmg dah agak Faizal Tahir mesti akan dapat something w/pun tak semua, keputusan yang sepatutnya bagi mummy ah yang sepatutnye (wah dah macam juri plak rasa):-
Vokal Terbaik – Ziana Zain instead of FT
Persembahan – Stacy instead of FT
AJL kali ni mcm tak best tak tahu kenapa salah 1 sebab pahal ah cameraman leh fokus kat Azwan Ali ngah menjerit cam kelako jek, Heliza pada mummy lawo tapi pasal ah malam tadi macam over make-up lipstic merah menyala (dah macam pengkritik plak). Tapi keputusan dah dibuat :-
BALADA – FT
POP ROCK – MUT
ETNIK KREATIF – FARAWAHIDA
VOKAL TERBAIK – FT
PERSEMBAHAN TERBAIK – FT
LAGU TERBAIK – MUT
Till nest episode….

6 Comments

  • ::Umi Sufira::

    Alamak! Saya lak tak sependapat ngan mummy dasy..saya sokong suma Faizal Tahir…Dia patut menang..kekeke..jangan mare yek!

  • .:Hernee Nazir:.

    vokal FT mmg mantap.. xleh dinafikan.. lagu pun mmg best.. ok la tu..(tapi saya bukan peminat FT.. suke lagu n vokal die jek..hehehe)

  • Siti @ nurie

    jgn lupa tau..mimi tu mmg pemint faizal tahir..dia dah mention dlm blog dialah..he he he..sorry mimi…tapi, rasanya akak ziana zain kita patt bawa blik 1 anugerah kot..tapi.mmg cnfirm, next year, msti dah x de otai2 punyerlah..

  • my name is KARL

    hye..

    AJL 23 was d best ever…

    Kak Ziana fuuyooohhh… "hey.. walaupunaku dh 41… aku tetap dia.. bleh tarik suara segala.." .. Ziana legend dh!!! diva!!!

    FT bersemangat sgt! baguih!

    MUH rawkkks & cool

    ELYANA pretty sgt!

    Haqiem Idola KECIL best sgt!

    ade ms akak visit blo sy k

Leave a Reply to my name is KARL Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube