AJL

Tidak membosankan i likeeeee
tengok ngan Daneen sampai Aizat – Pergi
time Stacy dia dok menginja joget
time Bunkface dia dok gedik cakap
“Hencemnyeeeee” dik ko tau ke x ape yang ko cakap tu?
sebabnye pastu dia g amik celak nak “Hencem” gak
time Aizat dia dok waawaaawaaa ngikut tune Indian song
memekak sungguh coz me ngah siapkan keje dia lak dok menyanyi tepi telinga
sedang Mummy dok leka wat keje tiba2 senyap jek
rupenye dia tertido daaaa
at last aman tengok sorang2….

JURI2 pun mantap2

Pengacara pun best antara part yang i suka
– antara ADAM & A-dam kenapa ALLY bunyinye tak ALI wakaka pecah perut weyyy
– macam2 bile time FBI ngan Ally Iskandar, kesian kena buli
– hahaha akhirnye terkena plak FBI ngan Ally

Performances
– Opening Siti best, tp bile ngan Lan tu cam x sesuai plak dia nyanyi lagu rock gitu
– Alyah red,hot & sexy
-Misha hebat vokal tak dinafikan mantop
-Hafiz, napa rasa macam x bersemangat jek dia nyanyi ek?
– Bunkface i like, vokalis hencem kata Daneen waaa x padan anak dara ni, ada budak2 kecik suke2 bebeno…
– Stacy mmg di tunggu2 nak tgk mantop ke x? tp mmg mantop hijo tu color lipstick tarian mantop weyyy so energetic
– Aizat (PERGI) best suke d tambah plak ngan Indian vocal tu mmg best terasa cam nak nangis plak feeeling ah pulok mlm2 arini…
KAU AKU best gak ramai budak2 sekolah hehehe
– Hujan ramainye bawak SKANDAL miahaha, tp cam down ckit nyanyiannye……
– Black slumber
– Akim mata menusuk seram tauuuuu… cam Adam Lambert bak kata Jade wakaka….rambut i likeeee
– YUNA best banget..opening best…ubah ckit iramanye…
– Faizal Tahir …ku cinta padamu, benci pada mu…..siap bertongkat

Lagu zaman berzaman best tho…pop ye ye -> rock -> rock millennium

Vocal – Black
Persembahan – Aizat (kau Aku)
3rd – FT
2nd – Yuna
1st – Aizat (Pergi)
x sia2 Daneen nyanyi sama menang.


footer
5 comments
  1. hahaha.. mcm Adam Lambert ek?? hahaha.. ok la tu sambil tgk AJL sambil kutuk² kt FB.. i likeee ;p

  2. salam…tak tengok pun ajl….

  3. i like tooo!!!semua best…cuma bab dato siti tu..kureng sikit!

  4. the best ajl at this moment yg saya tengok sepanjang umur. tapi tak bestnye masa nak tunggu result kuar, tetido, sedar2 je dh abis…

  5. This post is great! I think you are putting a lot of hard work on your blog. I'm sure I'd come back here more often. You can also visit my site where you can find Professional Nannies or you could also post Nanny Needed and Babysitting jobs if you want for free. Thanks!

Comments are closed.