Akibatnya


Waktu kejadian subuh ari jumaat bersamaan 04/09/09 @ 14 ramadhan…
nampak tak anak dara tu dok dalam ape?
huhuhu dalam baldi ye, tau ah xde bath tub baldi pun jadi ah ye kak.
Actually dia ni cam jakun ckit klu nmpk baldi @ besen coz x pnah letak dalam bilik air
cume aritu leh lupe nak kuarkan lepas mop umah, berejam dia dok dalam tu xnak kuar
macam nak terkeluar anak tekak suh dia kuar dia leh wat dunno jek
tapi sebelum marah harus amik gambo dulu, tengok ah tu siap wat sign “PEACE” lagi.
lepas tu baru marah tapi dia tetap x nak kuar gak sampai Mr.hBy dah naik angin baru dia kuar.
Actually Mr.hBy bukan marah ngan dia tapi tension dgr Mummy asik membebel x benti2 selagi dia x kuar dari baldi tu.
Dah naik kecut jari2 semua coz paip di atas kepala tu sentiasa buka, dia lak jenis pagi2 xleh basah rambut nnt pasti akan demam, Mummy gak yang susah bl dah demam.
Dan akibatnye tengahari tu dah demam tp ckit jek temp 38°,
terus bagi ubat demam, malam lak dia tak tido² temp. 40° hBy bg lg ubat demam, letak koolfever pastu jelum pala pun x jalan.
Pagi terus bawa gi klinik masih lagi 40°, terus masuk uba dari “”vontot””,
hhuhuuh melalak cam ape? tpi pastu dah kebah nak makan, main semua gaknye bile ubat dah kurang fungsi muntah2 plak, kalau tak kurang esok terpaksa bawa semula tuk follow-up.
Harap² cepat sembuh ye kak……Aminnnnnnnn

head4_edited-1

14 Replies to “Akibatnya”

  1. comei jer dia dok dlm baldi. sampai demam ekkk..mmg betol lama berendamlah tu ekkk sian dia. makan ubat yer…nanti tak leh raya cakap dia.

  2. Laa yang ciannya dak tecik nie tk pasal kan demam sayang..
    Np laa dia leh duk berendam d kala subuh hari kan huhu..Daneen Daneen hehe mcm2 tau..
    Panass tu smp 40c Yang..
    Bagi ubat lagi tau hope Daneen comeiii cpt sembuh yea ank auntie

  3. hik hik..aduhai anak dara sorang ni….sma ngn mr hubby…dia paling nyampah kalau siti membebel tak benti2…harus dia yg wat keje tu…

  4. HI everyone, this is Beau here. We did not plan on announcing this so early, but unfortunately having a local forum on our webpage has opened us up to staunch spamming during the past two days and week. Without a fulltime rig of moderators we were just powerless to finish the scourge of spamming and we would fairly nip it in the bud now. All forums last open to scan, but have been closed to any late-model posts. Ill little by little and get to deleting all the spam posts over the coming week.

    Our principle recompense impressive to Reddit is we pinch a purpose built forum where a straws of the [url=https://coursbitcoin.wordpress.com/]quel est le cours du bitcoin[/url] Cryptocurrency community already resides, in reckoning to a slew of anti-spamming tools and features. There is just so multitudinous benefits to it, that had I be struck by known in the foremost purpose then I would have liable to started the forum there.

  5. Our organisation is expressively connected with many invigilators, British council data
    base managers and analysis centers, which enables us to set down your scores in any ielts
    center about the world . All our certificates are ingenious and British Assembly
    certified. If you fancy to [url=http://coursbitcoineuro.pbworks.com/w/page/126948560/Cours%20Bitcoin%20Euro]cours bitcoin btc euros[/url] flatter an cross-examination gladden speak lower than beneath details to contact us.

  6. 日本女生落雨好推介! Marie Claire (HK) Edition 大家是不是Birkenstock的用家呢? 小編家中擁有數對Birkenstock拖鞋,不論是下雨天或是晴天都愛穿著走圍走,但久而久之就發現雨水會侵食經典水松物料鞋床外圍的膠,問清楚店員才知道水松是

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *