Posted in Award

Amazing Blog

Telah diberikan oleh Zuhaini…. thanks ya… Amazing ke blog ku ini
hahaha xde maknyenye…



Walaubagaimanapun skema ayat… TERIMA KASIH **wink

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :-
☺ Ibu kepada Alia
☺ Tiap2 ari jengah blog dia
☺ Skang ni ngah angau ngan Edward Cullen…hikhikhik
☺ kawan alam maya yang baru ku kenal
☺Tiap2 ar mesti ada entry kat blog dia i like byk idea sungguh

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
Adeh banyak tu…

Fakta @ hobi diri sendiri
♥ suke blogsurfing
♥ suka makan pastu tido
♥ window shopping & shopping
♥ soerang yang sensitif kot
♥ working Mummy from 8am-5pm
♥ teringin nak jadi SAHM *ney take note tentang ni kihkihkih
♥ Mummy to Muhammad Danish Syafiq & Nur Daneen Syahindah
♥ sangat garang ngan anak² tapi xpun diorg takut
♥ moody
♥ watching televisyen

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
Hernee –<@ suke tengok pemakan

Dida –<@ suke jengah blog dia yang semenjak dua menjak ni menyepi

Siti –<@ suke jengah blog dia wajib coz nak tgk cute bb

Mummy_Ayu –<@ rajin wat keje tag yg me suh hahaha...

Umi Nawfal –<@ suke jengah blog dia pasal family esp. Nawfal

Mama Qaseh –<@ suke tengok Qaseh

Mummypink –<@ baru wat blog...saja nak bagi keje

mumy –<@ suke baca catatan hariannye

Zana –<@ blogger yg baru ku kenal

Zie –<@ mmg tiap2 ari buka blog dia mcm2 ada esp. citer pasal MU

okie dah settle tiada paksaan okey….

pic10-1

10 thoughts on “Amazing Blog

  1. hahahaha…same lerrrr kita nyer hobi tang suke mkn pastuh tido tuh kak..kehkehkeh

    :P

  2. eh…baru pasan yg ai kene tag gak :P hahaha..psssttt x bosan kan bile bace update ttg MU tuh kan…lalalalalalala

    oooo ari² ea buka blog Zie…tenkiuuu tenkiuuu :D

  3. mana ada rajin dah la nie..tgk kat my blog, dah belambak homework..apa pun cikgu, akan ku buat nanti walaupun lambat!!!kan….

Comments are closed.