Amazing Blog

Telah diberikan oleh Zuhaini…. thanks ya… Amazing ke blog ku ini
hahaha xde maknyenye…



Walaubagaimanapun skema ayat… TERIMA KASIH **wink

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :-
☺ Ibu kepada Alia
☺ Tiap2 ari jengah blog dia
☺ Skang ni ngah angau ngan Edward Cullen…hikhikhik
☺ kawan alam maya yang baru ku kenal
☺Tiap2 ar mesti ada entry kat blog dia i like byk idea sungguh

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
Adeh banyak tu…

Fakta @ hobi diri sendiri
♥ suke blogsurfing
♥ suka makan pastu tido
♥ window shopping & shopping
♥ soerang yang sensitif kot
♥ working Mummy from 8am-5pm
♥ teringin nak jadi SAHM *ney take note tentang ni kihkihkih
♥ Mummy to Muhammad Danish Syafiq & Nur Daneen Syahindah
♥ sangat garang ngan anak² tapi xpun diorg takut
♥ moody
♥ watching televisyen

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
Hernee –<@ suke tengok pemakan

Dida –<@ suke jengah blog dia yang semenjak dua menjak ni menyepi

Siti –<@ suke jengah blog dia wajib coz nak tgk cute bb

Mummy_Ayu –<@ rajin wat keje tag yg me suh hahaha...

Umi Nawfal –<@ suke jengah blog dia pasal family esp. Nawfal

Mama Qaseh –<@ suke tengok Qaseh

Mummypink –<@ baru wat blog...saja nak bagi keje

mumy –<@ suke baca catatan hariannye

Zana –<@ blogger yg baru ku kenal

Zie –<@ mmg tiap2 ari buka blog dia mcm2 ada esp. citer pasal MU

okie dah settle tiada paksaan okey….

pic10-1

10 comments
  1. wahhh…suka nau tukar lay out yea…?

    byk kena TAG?

  2. hahahaha…same lerrrr kita nyer hobi tang suke mkn pastuh tido tuh kak..kehkehkeh

    :P

  3. eh…baru pasan yg ai kene tag gak :P hahaha..psssttt x bosan kan bile bace update ttg MU tuh kan…lalalalalalala

    oooo ari² ea buka blog Zie…tenkiuuu tenkiuuu :D

  4. akan ku buat ini tag! huhuhu

  5. mana ada rajin dah la nie..tgk kat my blog, dah belambak homework..apa pun cikgu, akan ku buat nanti walaupun lambat!!!kan….

  6. tq for the award..

  7. farah amoi -> xde keje tu yang asik tukar jek

  8. Redbloodsnow -> ;p hahaha mmg hobi dari anak dara smpi dah jadi mak la ni

  9. mumy -> wat jgn x wat

  10. mummy_ayu -> ok…

Comments are closed.