Posted in Daneen

Anak Dara

Setiap anak berbeza2 perangainye…
camtu ah yang Mummy alami sejak Daneen pndi ckp
Dia cepat ckit segala2nya dari Danish, berjalan 11month
cakap lak dalam setahun, mulut cam bertih dlm 2y
tang pangai memang berbeza kuat peradang, mesti dengar jek ape yang dia cakap.
Kalau gi shopping, nak cari baju dia memang susah gamaknye.
Bertentangan pendapat wakaka

Gambo ni masa umur dia 2y
masa tu nak beli baju raya kat AEON, TEBRAU CITY
dia cbuk nak tali pinggang color shock pink, fav. color dia ni :)
tapi belt tu x sesuai coz beso & panjang teramat sangat
mau 2,3 kali belit kang.
Last2 dia majuk, dok bwah rak baju ngan muka yg …….
ish cam nak picit2 jek masa tu, dah ah bulan pose kang x pasal2 hilang pahala pose
last2 belikan gak belt tapi color orange tu pun beso, pki adalah 2,3 kali sejak beli.

Ni plak baru2 ni kitorang gi AEON,TEBRAU CITY gak
masa ni dia melalak nak baju HUSH PUPPIES
dia kata, “Adik nak baju anjing comel” wakaka
comel ah sangat anjing tu…
pastu dia meroyan lak nak “Baju Pusing”
dia cbuk nak baju pusing coz nak menari Ballet
ni semua gara tengok citer “Dance Subaru” kat ABO
pastu bile tengok citer Hindustan, London Dreams confirm dia joget sama siap berguling2 tu.
berbalik pada tajuk, gamaknya memang x terkawal perangainya
ish mmg anak pompuan cam gini ke ek?
rasanya Mummy dia x camtu, redha jek ape yg org belikan tak memilih pun
(◡≦) hiks sila percaya kata2 ini…

[Jot’s :: Shoutbox tu tersembunyi cam terlupe kewujudannya plak]


footer

5 thoughts on “Anak Dara

  1. ye la..budak perempuan cepat sikit dr budak lelaki..iris pun cam tu…
    bab merajuk tu dah nampak gak sikit sikit…biasalah girls..
    layankan aje la…

  2. jgn kata daneen lah, danisha pun sama. amik baju kat display, terus gi kaunter…tu sape nak jawab tuuuuuuu

Comments are closed.