Posted in am

Angan2

My B’day Wish List yang diangan2kan spt di sini

Jom tgk ape yang jadi on my b’day…..

Holiday
Mr.Hubby reaction : x dapat gi lagi nyampah tau coz masa yang singkat Mr.Hubby bz…

PSP
Mr.Hubby reaction : xyah beli nanti x wat keje umah & Danish leka main benda tu jek

HP
Mr.Hubby reaction : Insyaallah dapat tapi belated present…

Dinner
Mr.Hubby reaction : Gi 4 beranak dah ada anak xkan nak tinggalkan kot

Stand Mixer
Mr.Hubby reaction : bukan selalu wat kuih pun

Cash
Mr.Hubby reaction : Yang ni dapat puas berjoli & shopping sakan

Barang kemas
Mr.Hubby reaction : membazir beli klu xpakai

B’day Card
Mr.Hubby reaction : Mr. Hubby not a jiwang guy

MPV
Mr.Hubby reaction : Banyak duit ko asik nak tuka keta… kahkahkah

tak semua yang kita hajati tu akan tercapai

Till next episode…

2 thoughts on “Angan2

Comments are closed.