work

Anyone can HELP ME!

Ada tak sesiapa boleh tolong
dalam perancangan nak buat bisnes Cyber Cafe
secara kecil²an dahulu
boleh tolong tak camne cara² na2 setup CC
dari awal hingga akhir
HOPE ada yang sudi membantu ye
…TQVM…

pic10-1

7 comments

Pinjaman bukan cam quotation gitu macamna nak wat network,software ape yg bagus guna untuk CC ni

Dasy: yang penting tu kena buat business plan…lokasi business tu nk djalankn..marketing plan…budget…modal…etc…

bukan ke yang first sekali, cari location yg strategik contoh: kawasan paling best for me, yang ada kolej coz bebduak yang belajar tu of coz nak buat assignment. tapi la nie budak pun dah ada laptop. sewa kena pikir gak.pas tu buat loan, kena ada proposal (rancangan perniagaan)-bab nie yang penin!, pas tu baru beli asetnye…RASANYE la..apa pun wish u GOOD LUCK!

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube