Apa dah jadi

Semalam wat kek lapi Haw Flakes
tapi see xde lapisnye pun
pastu berminyak yang amat ish confuse
sebelum ni ada wat tp x mcm ni
lepas ni harus cube lagi.
Resepi yang sama amik kat Bro Rozzan
sebelum ni wat ok jek
x suke sangat tapi Mr.Hubby suke
dia kata sedap cume berminyak
nak amik hati ah tu

Till next episode…

12 Replies to “Apa dah jadi”

  1. Mummy, takpe buleh cuba lagi…harituh mimi ada dapat gak resipi kek nih..tapi belum pernah cuba lagi:P

  2. Mummy Dasy, agaknya mmg musim kek buat hal la.. dinie punya marble kek pun tak terserlah ke’mabel’annya.. sib baik ramai tukang makan ;P

  3. better guna butter kot…dan make sure tutp kukus tu kena salut ngn kain…..he hehe..ni kek business mak siti….tiap2 kali raya, ada je org order….

  4. xpe² mumy, nexttime leh try wat lg nangis dr yg neh yek..hehehe.

    pssttt..zie neh sgt pemalas nk wat kek² bagai neh. mmg satu haram pun x pnah wat sepjg hidup zie..kahkahkah. zie wat gune duit jek…lalalalala

    :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *