Apple yg tak jadi puree

Huhuhu rugi apple sebiji, kesian Syahmina
Kenapa kesian Syahmina, coz apple tu nak bagi dia mkan untuk esok setelah 4 ari makan puree avocado


Belum sempat nak dijadikan puree dah jatuh ke lantai
biasa ah Mummy klu Mr.hBy xde kat umah wat keje kelamkabut

Alkisahnya, masa ngah mengangkat kuar dr steamer
Syahmina melalak, kelamkabut coz suara Syahmina cam kena dera dan tangan Mummy terlanggar periuk steamer tu terus terlepas pinggan tu dr tangan jatuh ke lantai
Dah jatuh ke lantai xkan ah nak kutip,basuh pastu wat puree bg anak makankan owh no,no,no
Alamatnya apple tu trus ke tong sampah, untuk Syahmina terpaksa ah ptg kang Mummy rebus semula… Nsib clay *nescafe bg percuma* tu x pecah hehehe klu x mbebel Mr.hBy
Da start solid food ni byk ah stok buah sbb bubur dia blum boleh makan lg coz sembelit..

– Posted using BlogPress

1 comment
  1. tskpelsh,takde rezeki shahmina tu

Comments are closed.