Ari Yang Busy

FFUuuhh sambil lap peluh di dahi
dari pagi keje x siap²
pagi ku cbuk bercucuk tanam di FB
pastu kul 11am kuar amik Danish
then kul 12pm masuk ofis semula
amik ko bertambun keje
tak siap shift budak² kena ubah balik dari awal bulan
dah tambah pulok invoice yang kena di betulkan
adeh pening² pala mak……
ade ke sape² yg nak tulunnnnnn
ni boss xde gi main golf kot
sempat ah gak berblog walking & menuai hasil di FB
ok daaaa nnt sambung balik ye
me nak mengira duit sat miahaha
duit company bukan duit sendiri

sign_edited-1

5 Replies to “Ari Yang Busy”

  1. Sepnjang mggu ni sya pn busy ngn keja tu yg tk bpr smpat nk hapdet blog..smpat bca blog kwn2 jer tu pn ckit2

  2. salam kenal…fuh, minggu ini memang minggu bz kut…whose sendri pun bz…jarang-jarang jgk dapat surf internet..apatah lagi berblogging…papun good luck…

  3. Mama Qaseh : mmg tul busy makin bayk keje

    niza : Selamat bekerja gak

    whOse : thanks, xde blog ke boleh add link u

  4. For example, it will often sign common sense in favour of someone earning $50,000 gagner de l’argent en ligne a year without a stocky portfolio to renounce an investment advisor absolutely, unless there are some behavioral advantages that convince to control superiors outcomes or the convenience is simply value it, as it is to many people, in place of opting as a replacement for a nuisance of well-selected, low-cost indicator funds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *