Award from Jade & CiKaYu

Cute’s ke blog ni xde maknanye anyway tq, actually dah dpt award ni tp xpe wat jek lagi dah org kasi rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari(wah merapu lak plak :-)
1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

ok dah copy

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

Jade, **Mummy to Arieana Batrisya**

CiKaYu **humble wife to mr n and mama to my lil princess danisha, suka nama danisha ni**
yang lain2 Mummy tak reti nak mendescribenya okie ku dah kehabisan idea.

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya
ok let’s start

1 . Kuat bershopping tp bile dh beli ade juga barangan yg dibeli itu tidak dipakai (ni aku tiru ayat ko Jade hehe)… hubby pun tak tercontrol coz me selalu beli online hahaha balik umah terus simpan tau2 bile nak outing ada jek benda baru yg me kuarkan.

2. Dasy, tu stand for Danish Syafiq & Daneen Syahindah and yang seterusnya pun maybe start from DA & SY gak….
3. Prinsip me tak kisah org nak ngata ke ngumpat ke kdg2 depan bkn main baik mcm xde ape2 tp belakang mcm2 di katanya ada aku kisah yang dapat dosa depa tapi me, tapi me masih lagi boleh memaafkan asalkan jgn terlebih2 ngata sudah bile dah jd camtu mmg tiada maaf bg mu.
4. Suka color purple and striking (btl ke eja ni), tapi anak dara ku suka pink coror colour kata dia.
5. Malas lipat kain baju kdg2 bergunung2 tingginya hubby yg tlg settlekan. TQ Ney jasa mu akan di kenang hehehe…… (ni memalukan diri sendiri)
6. Suka beli mag. tapi kdg2 tak sempat baca coz beli pastu campak atas meja ble dah takde latest mag. baru perasan ada lagi yg belum dibaca mcm Mami Baby bulan Jan 09 me belum baca lagi masih molek terletak atas meja ngah type ni baru teringat …….
7. Me suka baking cake yang selalu makan cuma Daneen cos hubby & Danish x suka sgt cake….
8. Sore sekampung especially time anak2 buat Mummy dia hangin 1 badan heh time ni kalau ada org ngandung mau terberanak dgr me menjerit smpi nak terkeluar anak tekak….
9. Suka makan :-) tgk ah size me dr kecik dah membeso bagai johan bak kata my grandma hujan ribut pun dah berenti me x lagi berenti2 makan huhuhu…
10. Suka perfume esp. Body Shop……..
Nasib baik 10 jek dah xde idea nak diperah lagi

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog
Okie dah settle berpeluh wei nak nyiap kan ni nasib baik 10 jek…..:-(
Till next episode…

7 Replies to “Award from Jade & CiKaYu”

  1. 它讓神經原在常規的緊張鍛煉中進行共振燃燒,由此帶來健身運動所無法達到的效果。Ion Magnum複雜的振動波是基于於二十多年對神經原燃燒信號的研究手工製作的。 設備製造者的臨床研究結果顯示,30分鐘的治療相當於在健身房10個小時的運動,可以燃燒高達5000卡路里的熱量。其他臨床研究顯示肌肉生成的速度以及脂肪(表面脂肪以及深部脂肪)减少的速度相應都比運動的效果更好。對於Ion Magnum沒有進行理療的部位,甚至會有抗衰老防氧化的效果。 有受試者治療一次之後同一個部位减掉了3-4英寸(不像其他减肥治療中宣稱的那樣,一次治療减掉了5英寸,但那是全身20多個部位加起來减掉的尺寸)。同時,它還可以减掉脖子和下巴的脂肪,讓你的雙下巴消失 . 每次治療需要25分鐘。治療前後的效果非常明顯,而且會持續1-2天。要想達到更好的效果,最好接受1-2個小時的治療。

  2. 【保健】告別失眠眼光光 草姬速睡丸 – Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle 【保健】告別失眠眼光光 草姬速睡丸, Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle: 【保健】告別失眠眼光光 草姬速睡丸, Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *