Posted in Award, TAG

AWARD

Ini TAG pertama tu yang teruja nak membuat hehehe:-) (macam http://nuriezam.blogspot.com/ gak)

The rules of this award are:-

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

MIMI
Umi Sufira, mummy to Syaura Syauqina & Sufia Firzana, w/pun baru berkenalan she seems friendly to me.

3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya……

1. Caring Mummy to MUHAMMAD DANISH SYAFIQ & NUR DANEEN SYAHINDAH..

2. Lovely wife to EN. HJ. NASRUDDIN BIN HJ. MOHD. SALLEH..

3. Been married to hubby for 5y5m, mummy to Danish for 4y6m & Daneen for 2y4m.

4. Pemalu ……:-) kalau 1st time kenal ah ye…. pastu dah lupa diri

5. Tiap2 pagi gi keje drive sendiri 730am coz anta Danish gi sekolah, 11am amik bawak balik anta umah nenek yang sekangkang kera jauhnye pastu kul 130pm senang citer lepas zohor gi semula keje kul 5pm balik tp kdg2 430pm dah cabut… hehehe….(macam ada syer plak)

6. Keje fix dateline tu yang kelamkabut ada 1++ mulut yang bergantung pada me untuk sara hidup sebulan coz klu me lmbt anta or salah wat keje effect kat gaji diorg tapi caya ah bukan makcik nak buat ngan sengaja ye…kalau ada terbaca mohon 10 jari…(w/pun tau ramai yang dok ngata aku x kisah yg mmg xsengaja lg pun bulan ni short bulan depan aku leh tambah balik korang x rugi 1 sen pun)

7. Mempunyai 2 orang anak yang mana anak sulung aku telah bersekolah tadika sebelah pagi dan cukup membuatkan aku dan hubby kelam kabut menyiapkan dia sebelah pagi…bilamana mummy terlebih tido tak sedar2 diri tu yang kelam kabut……

8. Addict to Bonia, Scholl, girlie thing esp. yg fancy, setakat tu jek ah kot….

9. Have 3bro & a sister, 5 BIL, 28 cousins & 20++ nieces yang plg tua 27 muda setahun jek ngan mummy.. huhhuhu… tapi pangkat maksu cam tua jek rasa ….

10. Last but not least, I love shopping kalau di ajak tiap2 hari pun takpa…

OKAY,,,,, coz this is my 1st award mummy x tag saoe2 leh buat ye……. :-)

Till next episode….

4 thoughts on “AWARD

Comments are closed.