BABY

OOOPPPPPSSS Bukan Mummy bakal ada Baby
tapi Daneen pangil bucuk dia ni “BABY”.
Ni new style mula2 hisap hidung BABY
Pastu tarik hidung BABY tu dari bulat sampai ke mancung hidungnya.
Ni fokus dekat hidung BABY yang dah hitam macam arang

Ngah alir hidung BABY ke bawah mata cam pakai celak

BABY ni brand K’s Kids yang di gambo tu 1st time beli kat Mid Valley,
pastu nak beli lagi dah xde siap pesan ngan ayahnye niece cari di merata2 tempat
etc. Mid Valley &
Mom’s Care semua branch dia gi tapi still xde.
HUUUWAAAA
nak wat camne coz dah takleh di basuh
last2 masa gi S’pore jumpa kat butik Cerisi, Jurong Point jumpa BABY ni
tapi minah ni taknak sgt ngan yang baru coz hidung mancung dia x leh letak kat bawah mata. Macam2 kaedahnya.

Till next episode…

8 Replies to “BABY”

  1. akak tak terkejo ngan entry mommy.. laju cam keretapi.. adajer nak diciterkan tak cam akak.. cuti panjang pun tak gi mana.. so terperap kat rumahjerler.. sedihni…
    brand K’s Kidsni ok gak kan.. kesian dia benjol yerk.. budak2 memang lasak…

  2. Chizila–> hahaha time ada idea ada ah nak tlih time xde nnti pasti bersarang labag2 bayk2,Brand K'S kids ni ok soft toys lembut sesangat

  3. 高能聚焦量超聲波( HIFU )以物理性聚焦集中成一點, 快速穿透皮膚真皮及脂肪層面直達面部表淺肌肉腱膜系統( SMAS )層令其組織細胞分子高速磨擦 , 瞬間升溫至60 -70 度,令整個表淺肌肉腱膜系統( SMAS )受熱收縮,形成熱固化區域, 令結綈組織同時拉緊,達到拉皮防皺及美容效果。SMAZ聚焦超聲波提供了最有效的HIFU能量收緊皮膚及刺激胶原蛋白新生,提升彈性,恢復更緊緻的皮膚和更年輕的美貌。

  4. 抵食越式Lunch Set Marie Claire (HK) Edition 據住在元朗的朋友講,只從YOHO Mall開了安南後幾乎日日爆場,看來她們來緊推出午市及下午茶套餐後將會更加full。 特別是她首推的午市套餐,$98起包是日越式小食拼盤、主菜及飲品,而主菜仲有

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *