am

@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

Masuk blog Baby Ibu , Mummy nak try nasib kat contest ni mana tau untung sabut timbul hehehe. Sebelum ni tak pernah tahu dan tak pernah dengar nama gin & Jacqie , bila open blog Baby Ibu ternampak entry pasal contest pastu Mummy open plak web gin & Jacqie memang lawo2 beg2 kat situ. Sokong ah barangan buatan Malaysia. Klu ikut Mummy suke Luna Baby Bag, why? Because Pink Coror Colour nothing else lagipun Mummy xde beg color PINK and menambah koleksi beg sedia ada.

Memang perlu ada beg sampingan lagi ok coz, beg2 sedia ada x muat nak isi harta karun anak2 spt pampers, baju2 spare, towel dll.

Beg ni kecil sgt2 akan dibawa ketika outing dekat sahaja dan tak banyak barang boleh dibawa coz compartment tak banayk.
Beg ni lak boleh ah besonya tapi Mummy letak telekung dalamnya tu yang tak muat barang anak2 cos telekung tu lagi penting pada Mummy. Kalau dapat lagi satu beg sebeso ini selesa ckit ah xde ah semua sumbat kat beg ni.

Till next episode…

Be the First to comment.
Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube