Bakul


Semalam 1/2 day

coz Danish & Daneen takde orang jaga

Nenek nak gi bawak TokYang & NekYang gi injection
coz diorang nak gi umrah cuti sekolah ni
tu yang kena wat injection
pastu nak gi spital tengok kawan NekYang
budak 2 ni kena tinggal kali ni hahaha padan muka
dok umah ni lagi penat dari bekerja sebenonya
mana nak layan kerenah anak², pastu semalam pening pala yang amat
niat hati nak habiskan lipat baju yang dah tinggi cam gunung Everest
pastu cam malas lak coz minah ni ngacau
see dia yang masuk dalam bakul tu
terus jadi budak baik, siap wat peace lagi orang amik gambo dia
dah takde keje coz Mummy malas nak melayan dia tgk citer cartoon
so dia temankan ah Mummy lipat baju cume 2,3pasang
pic10-1

11 Replies to “Bakul”

  1. wah daneen..ian pun pernah masuk bakul macam tu. bebudahk. but i very very agree with ur statement ” duduk umah lagi penat dari bekerja” coz kena layan karenah bebudak. tapi it really fun walaupun penat kan. keja kat umah tak pernah FINISH. what to do..working mummy kan?

  2. next bakul girl!!! hehehe

    naseb daneen tlg lipat.. kalo cik betty, suma di sarung atas kpala.. slalunye spentot ler.. huhu!

  3. Ila & CikJeela ==> pembetulan..bukan dia tlg lipat 2,3 pasang Mummy dia yg lipat 2,3 pasang pastu join dia tgk cartoon hahaha

  4. If you are getting the game already, upon whether you can augmentation the amount you’re contributing. This is outstandingly signal if you [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours du bitcoin btc en euros[/url] haven’t fully maxed out the annual contribution limit in aforesaid years [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours bitcoin[/url]. Perfectly, you should be saving up to [url=https://www.codecademy.com/coursdubtc]cours du bitcoin[/url] the comprehensive annual contribution limit each year, every year.

  5. What could be considered more of a with it wonder, putting, is how sought-after data – uniquely ‘unbooked information’ – is chic, as [url=https://en.gravatar.com/coursdubtc]le site informel sur le cours bitcoin[/url] illustrated during the ascendancy of websites such as the Paladin Datablog and, inseparable of my white-haired internet time-wasters, Data is Beautiful. Interestingly, what we have also seen to the last insufficient years is the sway driving disrespectful the generous data agenda, for model finished with the publication of the Open Statistics White Paper.

  6. One look at the price chart has fed fears a outstanding fizz is forming and could be about to burst. But [url=https://disqus.com/by/coursdubtc/]le cours du bitcoin a discuter[/url] the late-model price spike follows multiple warnings all over the pattern 12 months that the virtual currency was nearing a peak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *