am

BELUM MASANYA LAGI….

Belum masanye lagi weyyyyy………
Diulangi Mummy hanya demam
Kalau betul Mummy “ada isi”
jawapannya bukan melepek kat umah, nun kat hospital tu.
Korang ni menyimpang jauh sungguh..
CDOT ‘D’ DOT kan aku gtau next year, dalam bahasa melayu TAHUN DEPAN.
huhuhu ngah bayangkan kalau skang ni preggy confirm aku pun cam ko kat N3 INI...
Skang ni x mengandung pun dah hampir ke arah itu :)
Dan untuk pengetahuan semua skang ni ngah di datangi
BFF
so LU Fikir ah Sendiri!!

[Jot’s : @ MPJBT sempena Hari Potensi TBK KEMAS mengantuk :0,
Big Apple bile nak dapat makan ni]

footer

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube