BELUM MASANYA LAGI….

Belum masanye lagi weyyyyy………
Diulangi Mummy hanya demam
Kalau betul Mummy “ada isi”
jawapannya bukan melepek kat umah, nun kat hospital tu.
Korang ni menyimpang jauh sungguh..
CDOT ‘D’ DOT kan aku gtau next year, dalam bahasa melayu TAHUN DEPAN.
huhuhu ngah bayangkan kalau skang ni preggy confirm aku pun cam ko kat N3 INI...
Skang ni x mengandung pun dah hampir ke arah itu :)
Dan untuk pengetahuan semua skang ni ngah di datangi
BFF
so LU Fikir ah Sendiri!!

[Jot’s : @ MPJBT sempena Hari Potensi TBK KEMAS mengantuk :0,
Big Apple bile nak dapat makan ni]

footer
4 comments
  1. sengal!!!!!!!!!! aki doa la, mintak2 ko ngendong long….aku doa ni….aku doa…..aminnnnn….

  2. hehhehe..salah tekaan plak. takpe doa tu hehhehe

  3. Cdot :: ko lerrrr,,,, aku pun amin kan..

  4. Rynas :: amin..hehehe

Comments are closed.