Bentangan Kertas Kerja

Small Smiley Icon untuk suami tercinta chewah *ayat kna power Small Smiley Icon
Khamis ni last day sekolah pastu cuti 2 minggu
macam² dah plan dalam kepala Mummy ni :)
anak² yang cuti sekolah Mummy excited wat schedule ape kes?
tapi Mummy yg plan, penentunye Mr.hBy, sekali semua dirancang kena reject padan muka Small Smiley Icon
jom join Mummy berangan

Small Mini Eyecatcher Icon UNIVERSAL STUDIO
PakNgah dah gi 2 mgg lepas tp x dpt msuk tiket habis pdn muke tu yg mengajak lagi pegi

Small Mini Eyecatcher Icon BUKIT TINGGI


Small Mini Eyecatcher Icon SWIMMING
hahaha ni dah confirm jadi klu xjadi mmg gamaknya Daneen tuntut tiap² ari...
itu Mummy yg berangan ntah jadi ntah x,
u’olls bercuti ke mana cuti sekolah ni????
Jot’s :: Kalau tang berjalan Mummy mmg terror.. :)

footer

34 Replies to “Bentangan Kertas Kerja”

  1. aku nk cuti2 tapi lecey la.. aku banyak AL tp budak opis aku ni cam hampeh sikit.. nyampah…

    rasa mcm nk berhenti

  2. wah..cuti sekolah, best jenjalan..anak ayu lum sekolah so.kena kasi can org yang ada anak sekolah untuk cuti…

  3. 我們採用國際及美國食品及藥物管理局FDA認可的CO2 激光儀 LUTRONICS® SPECTRA SPR, 具安全性, 準確度高 . 二氧化碳激光可安全地去除皮膚上的癦痣、肉粒、疣、老人斑等問題。此激光的幼細光束可準確及直接地將要去除的組織氧化,過程快捷,傷口細小及乾淨,對周圍的皮膚傷害減至最少。一般1-2次就可永久去除。

  4. 【腹部拉皮術】成為美魔女的最後利器,告別小腹人,迎接平坦人身。 @ ~ 相信悠美 你會更美 ~ :: 痞客邦 :: 夏天熱門旅遊景點首選大多是海天一色的海島度假為主, 穿著清涼泳裝之前,有沒有好好看看自己的腰腹能不能成為海灘上最誘人的曲線? 該接受腹部抽脂or腹部拉皮? 大 部分的人,會先入為主誤以為腹部

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *