Berakhirnya cuti sekolah

Arini ni 1st day sekolah, tapi not for Danish coz dia ada masa 2 ari lagi nak menyakat adik & buat serak kat umah nenek, Danish naik sekolah 07/01/09, tapi nasib baik gak dia x sekolah arini coz malam tadi tido lambat temankan mummy tgk tv cerits “Hang pa la hang 2” channel astro prima.
Pagi tadi bangun lambat kul 8.45am ok mummy dah siap nak g keje bgn jek terus anta umah nenek dengan tak mandi bagai bau busuk mummy dah lambat nak wat camne mandi air sejuk ah kat umah nenek :-). Sampai jek nenek tanya sekolah kul berapa arini, mummy jawab tak sekolah rabu baru sekolah, mengeluh kejap nenek coz Danish suke nyakat adik pastu adik mesti terjerit-pekik mcm org kena dera.
As for preparation to school semua dah siap kasut beli sepasang jek coz yg lama boleh pakai lagi sepasang ayah dah kapurkan kasut, beg tak beli coz boleh pakai lagi yang lama xde koyak pun coz buku semua tinggal kat sekolah, uniform sekolah x beli coz ada lagi tak rosak ape2 pun, seluar & baju senam jek beli coz baju dah kotor dari warna putih dah jadi kelabu, seluar lak dah koyak kat lutut xtau camne boleh koyak bile tanya dia jawab tak tau tiba2 jek koyak, boleh gitu & lencana jek mummy belum jahit tampal kat baju.
Daneen lak cbuk nak g sekolah gak tahun depan baru nak hantaar ni kecik lagi nnt dia bosan jgn st day melalak panjat2 paar macam Danish dulu dah ah, dia ni lain ckit klu dah merajuk selagi mummy yg tak pujuk jangan harap oranglain boleh pujuk tu yang mummy risau jek nak anta sekolah.
Ok, till now c in next episod….

12 Replies to “Berakhirnya cuti sekolah”

  1. 它讓神經原在常規的緊張鍛煉中進行共振燃燒,由此帶來健身運動所無法達到的效果。Ion Magnum複雜的振動波是基于於二十多年對神經原燃燒信號的研究手工製作的。 設備製造者的臨床研究結果顯示,30分鐘的治療相當於在健身房10個小時的運動,可以燃燒高達5000卡路里的熱量。其他臨床研究顯示肌肉生成的速度以及脂肪(表面脂肪以及深部脂肪)减少的速度相應都比運動的效果更好。對於Ion Magnum沒有進行理療的部位,甚至會有抗衰老防氧化的效果。 有受試者治療一次之後同一個部位减掉了3-4英寸(不像其他减肥治療中宣稱的那樣,一次治療减掉了5英寸,但那是全身20多個部位加起來减掉的尺寸)。同時,它還可以减掉脖子和下巴的脂肪,讓你的雙下巴消失 . 每次治療需要25分鐘。治療前後的效果非常明顯,而且會持續1-2天。要想達到更好的效果,最好接受1-2個小時的治療。

  2. Manchester City’s £30m bid for Raheem Sterling has signalled the opening of the serious summer transfer trading. Here, we look at some of the biggest transfer saga this summer. Transfer news SPECIAL: As Liverpool reject Raheem Sterling bid, Sportsmail assesses the summer’s biggest sagas including Theo Walcott, Karim Benzema and Harry Kane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *