Daneen, Danish, Ney

Beransur pulih :)

Kesinambungan dari N3 INI
petang lepas keje gi klinik, kan paso malam aritu
mmg saje gi petang jd dpt gi paso malam
berbalik pada citer, bila jumpa doctor
Doc. tanya “Period bila?”
hahaha doc. ko ingat aku mengandung ke?
Tanpa segan silu Mummy jawab “14hb” hehehe
pas doc. check semua dia kata demam biasa jek tapi tekak ada merah ckit.
dlm 2,3 ari x kurang gi klinik semula
sekali banyak ko ubat dapat, semua mengantukkan
adalah dalam 5 jenis ubat
selsema, kahak, lendir, batuk, antibiotik
semuanya x sedap sungguh rasanya.
Camne ah nak baik cepat, makan ubat hanya waktu malam shaja
kalau makan siang confirm kat ofis x nyedar tido
kang sape nak amik anak balik sekolah.
Gi klinik ngan Danish & Mr.hBy…

Danish lak gi klinik sebab pasal sakit dia ah tu
Ingat tak N3 INI
Bisul dia x kurang so petang tu bawak Danish gi ofis
lepas keje baru gi klinik sama² ngan dia sekali.
Aduhai kat ofis x reti dok diam, main game pun nak jalan kesan sini.
Bila jumpa doc cakap, x yah pecahkan sebab tengok cam dah pecah nanahnye ckit,
aik camne leh pecah pagi sebelum gi sekolah bukan main merening lagi.
Bila dah kuar bilik doc. Mr.hBy tanya dia

“Abang, tadi ada jatuh ke?”
“Ak ah, kat sekolah”
“Berdarah tak?”
“Darah, kuar darah warna putih”
huhuhu tu bukan darah anak oiiii tu nanah yang kuar
dah sah2 ah darah warna merah.
Dapat ubat makan 2, ubat sapu & cream.
Yang ubat untuk makan tu dia xleh telan
yang memang penakut makan ubat.
Bikin hangin tau suh dia makan ubat coz asyik vommit jek
padahal ubat dia tu rasa manis jek Mummy rasa, pasal ko xleh telan abang oiiiii.


Ni aksi semalam
Mr.hBy jadi doctor lagi miahaha
pecahkan lagi nanah tu kali ni berlubang² bagai tangan anak aku
bila tanya sakit tak?
dia jawab “TAK” tapi intonasi sore cam nak nangis
mata berair² tapi masih lagi control macho hehehe

seee yiarkkksss
dah sapu cream tu yang berkilat semacam
as for Daneen, anak dara tu biasa ah mmg suka interframe
nak gak nyelit klu bergambo
malam tadi dia jasi nurse assistant Mr.hBy tp lebih buat main kapas bukan nolong pun.

[Jot’s :: sape² nak menjerit di blog, shoutbox dah pindah di belah kanan anda ye kotak warna hijau tu, click di situ]

footer
10 comments

he he he..mestilah dia tanya period dulu…kang mana tau betul2 peknen…he he he…lgpun, kene amik langkah keselamtn sbb gelombang H1N1 dah dtg kembali….

take care

wah…ingat tul atie pregnant…he he he..cuaca sekarang tak menentu kan..tu yg ramai tak sihat…ala sian hero luka ye…sian..yg anak dara tu 'baik hati'..tolong abang yer..

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube