am, Me

Bercuti

Semalam ari cuti² Mummy & Danish
coz kami kena gi Wisma Persekutuan JB untuk renew International Passport
seperti biasa ah ye mesti ngelat datang lmbt balik nak cepat
kul 10am smpi Wisma terus naik ke Imigresen
x sampai 1/2 jam settle tapi kena tgg 2 jam untuk passport siap

see punye ramai orang most of them are chienese
malay cuma sebilangan sahaja
kaya sungguh diorang ni ek??????
Danish lak cam biasa w/pon kenyang bile dah sampai 1,1 tempat mesti lapo
so Mr.hBy lah yang kena menurut perintah dia Mummy x kuasa aiiiiii
sementara menunggu passport siap we’ll heading to CS
jam baru kul 10.30am xde ape yang menarik

tapi ini 1,1 nyer yang menarik biji mata ini
apebenda ni orang panggil ek?
lawa, buatnye pakai beras color2 siap ada guard jaga lagi.
pastu window² ape yang x patut
beli J’co & cd Brainy Bb for Daneen kat MPH
pastu balik semula ke Wisma untuk amik passport.
Terus balik umah coz Mr.hBy keje masuk kul 3pm.

footer

2 comments

Rinna >> Renew coz last week masuk S'pore nyaris kena tahan kastam, padahal matinye bulan 12 nnt, siap warning last b oleh masuk

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube