Biskut Popular

Biskut yang Famous ni menjadi idaman ibu mengandung sekarang hehehe
aritu gi Giant, tiba² plak terngidam Famous Amos ni
berlambak² kat Giant tu.
Bukan setakat itu, Hot Peri-Peri Sauce Nando’s pun ada
jangan plak korang ingat me amik kat Nando’s
tidak!, tidak!, tak baik waktu² begini wat perkara dilarang *NGEE*
untuk warga Johor yang tak jumpa biskut ni
silalah ke GIANT yekkkkkkkkkkkk berkotak² kat situ.
Masa nak membeli yeyeor cam tak jumpe bertahun²
padahal selalu beli, tapi makannya cuma segigit jek.
Elakkan pembaziran di bulan puasa yek jangan ikut perangai Mummy DaSy ni..

Jot’s :: nak mangga muda..menjijih air liur dah ni…….

footer

Categoriesam

6 Replies to “Biskut Popular”

  1. …opppsssss…. sori ! xtau pom preggie…
    brapa bulan dah ni??

    biaser la.. ibu peknen ngidam memcm..nak plak bulan poso ni…

  2. salam..

    hi..tq sudi singgah kat my blog.. br pas follow u jugak.. eh, farah hd pong ada kat sini?.. hehe..

    preggy eh? jg kesihatan ye?

  3. kak farah :: huhuh x confirm lagi berapa bulan…

    Ruziawati :: salam kenal..thanks follw i..

    E.d.Y :: alah xde ah sedap mana, rasa lebih kurang chipsmore jek… pompuan tu jek yg x reti cari..

  4. What could be considered more of a modern fact, however, is how public evidence – surprisingly guileless information – is stylish, as le site informel sur le cours bitcoin illustrated by the outcome of websites such as the Defender Datablog and, equal of my favourite internet time-wasters, News is Beautiful. Interestingly, what we have also seen throughout the pattern insufficient years is the command driving forward the generous matter agenda, seeking model entirely the publication of the Communicate Information Whey-faced Paper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *