Posted in am

Biskut Popular

Biskut yang Famous ni menjadi idaman ibu mengandung sekarang hehehe
aritu gi Giant, tiba² plak terngidam Famous Amos ni
berlambak² kat Giant tu.
Bukan setakat itu, Hot Peri-Peri Sauce Nando’s pun ada
jangan plak korang ingat me amik kat Nando’s
tidak!, tidak!, tak baik waktu² begini wat perkara dilarang *NGEE*
untuk warga Johor yang tak jumpa biskut ni
silalah ke GIANT yekkkkkkkkkkkk berkotak² kat situ.
Masa nak membeli yeyeor cam tak jumpe bertahun²
padahal selalu beli, tapi makannya cuma segigit jek.
Elakkan pembaziran di bulan puasa yek jangan ikut perangai Mummy DaSy ni..

Jot’s :: nak mangga muda..menjijih air liur dah ni…….

footer

5 thoughts on “Biskut Popular

  1. …opppsssss…. sori ! xtau pom preggie…
    brapa bulan dah ni??

    biaser la.. ibu peknen ngidam memcm..nak plak bulan poso ni…

  2. salam..

    hi..tq sudi singgah kat my blog.. br pas follow u jugak.. eh, farah hd pong ada kat sini?.. hehe..

    preggy eh? jg kesihatan ye?

  3. kak farah :: huhuh x confirm lagi berapa bulan…

    Ruziawati :: salam kenal..thanks follw i..

    E.d.Y :: alah xde ah sedap mana, rasa lebih kurang chipsmore jek… pompuan tu jek yg x reti cari..

Comments are closed.