Black Out

Black Out
mesti terperanjatkan
Black Out camne Mummy leh update
:-)
.
.
.
.
Sebab Mummy
balik umah huahuahua
kat ofis panas, gelap gelita, xde genarator
huhuhu biarlah minyak keta habis
daripada berpanas kat ofis nun.
Kat umah pun sama gak tapi berangin ah gak
and nak tgk ikan2 sekalian sian kang ada
tak bernyawa semua.
(ni nnt update gambo nak gi keje semula dah ni)
To TNB,
hawat ah asik black out jek,
klu nak wat keje pun wat ah malam2 ari
takde sapa keje.

Till next episode…

5 comments
  1. Kalu saya lak suka jek black out kat tempat kerja..relax sikit silap2 buleh balik kekeke..tapi kalu ada urgent dateline memang macam cacing kepanasan ler jawabnya…

  2. ewah2 smpat blik umah tu..

  3. Mimi—-> Mmg mcm cacing dah ni dah nak balik email xleh sent ni tadi pagi sent HQ x dapat kena resend balik. HADOi

  4. saya jugak tensyen kalo black out. Rasa lemas terkambus gitu.

  5. KV—> Yap betul, rimas semacam

Comments are closed.