7 comments
  1. kak…
    adex br ingat nak tukau ke celcom bb..hampeh gak ker…
    adexnyer masix bb ni lagi hampeh…
    kekadang blog langsung xleh bukak…!!!
    apalagi nak upload gambar…
    ikot giler dier…ape pon xleh buat!!!!

  2. adex-aieda –> tu lg truk ni nak bukak bleh tp kdg2 gambo xleh view klu dtg time senggugut dia tu

  3. semua sama jer kin rasa… Celcom ker, maxis ker…..

    Tmnet lagi worst!!!!!

  4. Kin –> hahaha betul Tmnet pd me pun lg worst

  5. salam kenal.,,

    awak pon pakai celcom broadband?

    sama la kita
    asyik x leh view image je

    end of last year x leh upload gambar kan

    huhhhh

  6. farah amoi –> betul tu sama ah dia ada angin

  7. i’m back..hehehe..
    same la..mmg kepala hangin..
    time xleh view tu cam aku nk campak je simcard ni ke laut..hehe

Comments are closed.