Buhsan + Bosan

Dah naik berpinar wat keje ni
dari semalam kat tmpt keje bawa balik umah sambung semula kat ofis keje tak siap²
naik muntah darah dah ni
ngadu ngan hBy, kata Mr.hBy “Dalam banyak keje sempat lagi edit gambo tukar header ngan layout blog. Macam xde keje, mana nak siap keje tu”
lorrrr perli+ceramah ah lak kang klu asik tgk number² ni kang x pasal² bini mu ni giler nombor plak miahaha
baru siap keje untuk 17hb ada lagi 10 ari x siap huhuhu lusa nak kena anta ni
TOLONGGGGGGGGGG
tu jek nak bagitau

p/s : dah datang angin ngokngek ni tak betul dah ni ^__^

head4_edited-1

4 comments
  1. salam…sabaq2 buat pelan2 lama2 abih jugak…

  2. hahaha…..ayat hubby tu cam familiar je. takpe, buat slowly, insya'allah boleh settle.

  3. Hehe sabar yea Yang..u can do it slowly but smart work..
    Ayat hubby tue yg tk tahan huhu sindiran tahap ceplos gamaknya hiks..

    Re:Erm mummy pn tk tau yea citer pasal saya..I'm single mother dh setahun 2 bln break off Yang..panjaaaaaaaaang citernya..t laa da rzeki kita dpt together2 leh share stori mori yea..

  4. Alimaz >> Thanks

    CiKaYu >> Insya'allah

    Mama Qaseh >> mmg naympah tau… Insya'allah

Comments are closed.