Buletin Utama

Baru sat ni dengar citer pasal kes ragut memang mengerikan
kes dari Ayer Hitam, JB
seorang wanita pregnant 2 bulan meninggal setelah koma 3 ari
pastu isnin depan b’day arwah klu me x salah dengar ah
coz ada tarzan kat umah ni kurang ckit pendengaran nak menonton
kena ragut dekat ngan umah
setelah balik dari membeli barang dapur
walawei kesian seh dengar
puas dok fikir ni bukan sekali dengar dah banyak kali
selalu gak fikir diorang ni xde perasaan ke ape
wat orang lain jadi camtu
banyak keje halal lagi yang nak wat
kalau desperate sangat pun jangan ah orang lain dijadikan mangsa
me memang jarang bawak moto coz incase mcm ni takut wei
P/S : sekian pesanan khidmat masyarakat miahahaha

pic10-1

3 comments
  1. Sya pn bru dgar berita mlm td..sedih kan..

  2. ada dengar gak news nie dalam radio waktu drive.sedihnye…takut pun ada.minta dijauhkan…amin!

  3. yup..kesian kan.. tak patut betul la..

Comments are closed.