Burger King

Semalam lepas balik PSH
sempat singgah kat Burger King sebelum gerak balik
perut dah menggelupur lapo
Mr.Hubby nak Whooper xde so amik double black pepper
me cuma amik single black pepper
tu pun x habis
hahaha
Mr.Hubby cam pelikkan coz selalu wife dia ni kuat makan
actually tekak ku loya
coz masa kat hospital
surgeon tunjuk contoh² batu yang pnah dikeluarkan
dalam hati me
“Wat ape doc. ni simpan batu² ni semua”
pelik kekadang pangai doc. ni
tu yang wat hilang selera makan bile teringat
~~yaks~~

pic10-1

20 comments
  1. i like whooper too..hehehe..

  2. huhuuuhuhuuuu

    sgt suka sama itu ring fries

  3. waaaaa sedapnyeee whooper huhuhu..black pepper tu yummyyy…nyam nyam lapaq beger king la plak…sape salah ni??mummy la niiiiii….huhuhuhuhu

  4. wahh!!
    whooper?
    i loike..
    heheheh..

    p/s : msti mengidam burger king lps tgk N3 i..hehe…

  5. Arghhhh…meroyan nengok burger king. kat cney xde burger king kak :(

    sobsobsob

  6. batu utk kenangan….

    nnt sign kat batu tu..”kenang daku dlm doamu”
    hiks gurau jer..jgn amik hati yer

  7. tetiba je rasa lapar..

  8. lapo…burger king! whooper cedapnye..tapi kita makan whooper junior je coz yang ori tu besar sangat!

  9. saya suka burger king part chicken grill dan fries dia.. :)

  10. sedapnye BK….saya suke double mushroom…nyum nyum

  11. apsal akaknya hati?ade batu?batu karang?nape?kes ape?

    p/s : akak sila la ajar cmne nk wat page yg meletop nih..cantik background!cayaaaaaa la!

  12. Pn. Hernee -> Sll aku mmg ske whooper ni semua Dr. tu pnye pasal

  13. Farah -> sama me pun like onion ring

  14. eDrYaNa -> Betul tu

  15. kirana -> tak, surgeon tu siap tanya nnt batu tu nak bawak balik ke?

  16. mummy_ayu -> hahaha sll ku amik yg plg beso tp aritu xde selera

  17. Zuhaini -> me smua suke coz tgl ngap jek

  18. jOjet -> boleh, klu tau akak ajar yg xtau xdpt den nak tolong..

  19. amboi sedapnye..kat kuantan tadak la menatang ni…

  20. sedapnya bk.. lama dh x mkn.. iskk

Comments are closed.