Cantik Tak?

(Pic credit here)

Cantikkan…..
me ngah giler tengok wall deco ni lawa²
tapi bile tunjuk ngan Mr.Hubby, dia kata
“Watpe membazir jek….koyakkan dek kakak jek”
huh menyampah okey ada jek alasannye
aritu cari kat IKEA tak jumpa ah plak.
Tengok kat website tu regenye takde ah mahal mana pun
tiap² ari membelek, dalam ati berkata
“Lawanya”
Tetapi dalam diam ku telah menyambar di bawah ini

lawa tak…glow in the dark
ni nak letak kat bilik Danish
untuk dijadikan umpan supaya Daneen tido katil sendiri
miahaha jahat sungguh Mummy mu ini nak
beli ni tanpa pengetahuan Mr.Hubby
sure punya ceramah 7 ari 7 malam
tapi kadang² dia yang over bila kite dah beli.
Nanti dah dapat kat tangan, ku tunjuk hasilnye….
so TUUUNGGGGGUUUUU

head4_edited-1

7 comments
  1. cantik la yang glow in the dark tu..

  2. cantik la.. bole taruk kt bilik sara gan iqbal..

  3. mak aih cantiknya

  4. cantiklah mummy..kalau siti pun, mau siti smbr..eh. nanti tunjuk eh..kalau ok, ct pun nak beli gak tuk bilik mialah…

  5. cantikkk…x sabar nk tgk bila dh siap nanti. jgn lupa tunjuk gambarnya ek

  6. Suke..suke..memg cantikkk..i loike too Mummy..sokong 100% nk bli tue..t roger laa yea bla dh li

  7. eh eh cantiknya…
    haha… ku rachel ni…
    gembira nampak blog kamu ni yang tolong saya iklan.. kakaka

Comments are closed.