Careless

Berhati2 ketika berurusan
Bukan nak cari kesilapan atau memburukkan sesiapa
tapisebagai manusia kesilapan sentiasa berlaku walaupun siapa anda..*ecece ayat*

Gambo ni masa Daneen 7bulan
hahaha kelako setiap kali tengok mesti Mummy cakap
“Dah ah x lawa, jendol”
angin terus, dia jawab ” Eleh, dah dia yang x lawa tu”
Nampak tak yang dalam bulatan merah tu
Tertera jantina “Male” nasib Mr.hBy nampak klu tak mmg tau ah ape jadi.
Kalau Mumm mmg xdenya nak check semula terus simpan dalam beg.


Mereka cuma remark kat page belakang tentang kesilapan jantina.


Untuk gambo terbaru, bulan lepas masa gi S’pore
pihak kastam S’pore suh tukar gambo, letak gambo terbaru
Ini gambo terbaru cekmek.
Masa amik gambo ni dia cakap “Fuh, lawanya adik”
pergghhhh perasan yang amat bernanah telinga dengar.
Untuk letak gambo terbaru, macam bak wat passport gak tapi x perlu buat semula
cuma bawak 2 kpg gambo, I/C fotostat ngan original passport
pastu gambonye diorg akan tampal kat mukasurat belakang.
macam Daneen kat page 6.
Itu sahaja senangkan.

Jot’s :: Kami nak ke over the sea :) …

footer

14 Replies to “Careless”

  1. Wahh…kesilapan yg takleh dimaafkan tu. Tengah berangan ke org yg buat paspot tu? Terang2 nama Nur Daneen, mestilah pompuan.

    Kalau akak pun tak perasan kesilapan mcm tu….(dan-dan pergi tgk surat beranak naufal lak..hehee…)

  2. 《美容vs.醫學》效率保養‧用之有道 @ 察爾斯大夫 美麗殿堂 Dr. Charles Meridien Palace :: 痞客邦 :: 《美容vs.醫學》效率保養‧用之有道 自由時報 – 2014年1月17日 記者林欣若/台北報導 如果不用挨刀受苦、不必忍受術後恢復期的不便,輕輕鬆鬆就能擁有緊緻、光滑、白皙的臉

  3. 紅石榴保濕噴霧 重水保濕噴霧 清肌保濕噴霧 瑕疵遮瑕膏 修容霜 護眼修飾霜 眼部遮瑕修護筆 亮白蓋斑霜 香茅SPF30 香茅蚊怕水 古銅暗影粉2號 胭脂輪廓修飾 點綴立體修容 奇幻腮紅 亮麗持久胭脂膏 深層修護滋養潤唇霜 保濕護唇膏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *