Careless

Berhati2 ketika berurusan
Bukan nak cari kesilapan atau memburukkan sesiapa
tapisebagai manusia kesilapan sentiasa berlaku walaupun siapa anda..*ecece ayat*

Gambo ni masa Daneen 7bulan
hahaha kelako setiap kali tengok mesti Mummy cakap
“Dah ah x lawa, jendol”
angin terus, dia jawab ” Eleh, dah dia yang x lawa tu”
Nampak tak yang dalam bulatan merah tu
Tertera jantina “Male” nasib Mr.hBy nampak klu tak mmg tau ah ape jadi.
Kalau Mumm mmg xdenya nak check semula terus simpan dalam beg.


Mereka cuma remark kat page belakang tentang kesilapan jantina.


Untuk gambo terbaru, bulan lepas masa gi S’pore
pihak kastam S’pore suh tukar gambo, letak gambo terbaru
Ini gambo terbaru cekmek.
Masa amik gambo ni dia cakap “Fuh, lawanya adik”
pergghhhh perasan yang amat bernanah telinga dengar.
Untuk letak gambo terbaru, macam bak wat passport gak tapi x perlu buat semula
cuma bawak 2 kpg gambo, I/C fotostat ngan original passport
pastu gambonye diorg akan tampal kat mukasurat belakang.
macam Daneen kat page 6.
Itu sahaja senangkan.

Jot’s :: Kami nak ke over the sea :) …

footer
5 comments
  1. Wahh…kesilapan yg takleh dimaafkan tu. Tengah berangan ke org yg buat paspot tu? Terang2 nama Nur Daneen, mestilah pompuan.

    Kalau akak pun tak perasan kesilapan mcm tu….(dan-dan pergi tgk surat beranak naufal lak..hehee…)

  2. nasib baik perasan awal kan..comeyy!

  3. sabo je la..dia memang tahu dia cute and lawa..wakakaka

  4. CISS….SEPATUTNYA DORG KENE TUKA YG BARU. BUKAN MAIN AMEND JEK KAN. PUIII.

  5. nak check passport gak la..takut2 die letak khunsa pulak…haha

Comments are closed.