CATATAN LEPAS2

20 JULY 08

Pic ni taken before we went TESCO EXTRA untuk beli barang2 harijadi Danish, bukan main posing lagi anak2ku ini.

Yang ni lak cbuk na nak makan BIG APPLE pny donut tak nyempat2 tunggu sampai ke rumah naik bermisai2 kena marah ngan ayah bukan anak2 jek kena marah ngan mummy sekali kena marah hampeh tul.


22 JULY 08

Today DANISH turn’s 4y. Semoga menjadi anak yang soleh, murah rezeki, sihat sentiasa hendaknya, menjadi anak yang bijak, jgn asyik gadh ngan adik jek etc.

Ni barang2 ssebelum dipacking ada air kotak bunga, soya & laici 1 tiap packing, sumi, wafer milo, and yg lain tu mummy x tau nama hehhe.


Ni dah siap packing, ni semua ayah yang packing coz mummy keje hehe.

26 JULY 08

Arini g KIPMART TAMPOI ngan mummy ayah x g coz kena keje huahuahua bile dah g ngan mummy macam2 ah dapat gamaknye

Ni dalam kereta kat tol tunggu nenek g toilet. Daneen suke mmg bt muke camtu klu marah ngan abang enterframe gambo dia.


Masa ni ngah berbaik.

26 Replies to “CATATAN LEPAS2”

  1. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
    Is this a paid theme or did you customize it yourself?

    Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice
    blog like this one today.

    Roma maglia

  2. Great post. I used to be checking continuously this blog
    and I’m inspired! Extremely useful info specifically the last section :) I handle such information much.
    I used to be looking for this certain info for a long time.
    Thank you and good luck.

    tottenham Fodboldtrøje

  3. I know this if off topic but I’m looking into
    starting my own blog and was curious what all is
    needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.
    Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Thanks

    Lazio Tröja

  4. Good day very nice blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing ..

    I’ll bookmark your site and take the feeds also? I’m glad to seek out numerous useful
    information here in the submit, we want work out extra techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Liverpool Ny drakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *