Uncategorized

CATATAN LEPAS2

20 JULY 08

Pic ni taken before we went TESCO EXTRA untuk beli barang2 harijadi Danish, bukan main posing lagi anak2ku ini.

Yang ni lak cbuk na nak makan BIG APPLE pny donut tak nyempat2 tunggu sampai ke rumah naik bermisai2 kena marah ngan ayah bukan anak2 jek kena marah ngan mummy sekali kena marah hampeh tul.


22 JULY 08

Today DANISH turn’s 4y. Semoga menjadi anak yang soleh, murah rezeki, sihat sentiasa hendaknya, menjadi anak yang bijak, jgn asyik gadh ngan adik jek etc.

Ni barang2 ssebelum dipacking ada air kotak bunga, soya & laici 1 tiap packing, sumi, wafer milo, and yg lain tu mummy x tau nama hehhe.


Ni dah siap packing, ni semua ayah yang packing coz mummy keje hehe.

26 JULY 08

Arini g KIPMART TAMPOI ngan mummy ayah x g coz kena keje huahuahua bile dah g ngan mummy macam2 ah dapat gamaknye

Ni dalam kereta kat tol tunggu nenek g toilet. Daneen suke mmg bt muke camtu klu marah ngan abang enterframe gambo dia.


Masa ni ngah berbaik.

One comment
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube