AL-FATIHAH

Tiap-tiap diri akan merasai mati, dan Kami menguji kamu dengan kesusahan dan kesenangan sebagai cubaan; dan kepada Kamilah kamu semua akan dikembalikan. (Surah al-Anbiyaa': ayat 35) Semalam genap sebulan arwah pergi Al-fatihah untuk arwah Alif Haiqal perginya pada hari Jumaat, 05/07/14 bersamaan 8 ramadhan 1435 Mati itu pasti... cepat atau lambat je.. kita sendiri pun

Kami Jumpe…….

Mamat ni, Zikri SyahmiDaneen yang dok cbuk ajak tengok Zikrisape baby ni, me ada citer kat SINIalah yang Daneen dok cbuk ajak beli baby tu ni lah budaknye.Sampai skang kalau jumpe baby mesti dia kata ZIKRI teringat ah plak kat anak sedara.hhihii klu ikut pangkat anak sedara, tapi Daneen xnak kena panggil Maksudia suh panggil

Alamanda

Selepas makan2 di hospital Serdangkami menuju lak ke ALAMANDAdalam pala ni bila nmpk Alamanda, teringatkan IZIS JERUKhikshikshiks cam orang mengidam plak.Bukan me jek Daneen pun pantang klu gi sini mesti cari jeruk dulu.Daneen klu jumpe jeruk buah salak makoiii seronok tengok dia makan...Anak dara ni klu jumpe benda ni mmg x lepas peluang...Merry Go Round

Hospital Serdang

Seterusnya kami ke hospital Serdangwatpe? sape sakit?hehehe tgg orang bersalin klu nmpk pic's banyak kat depan dewan bersalinBila camera dapat kat diorangnilah hasilnye, semua gambo depa actually banyak lagitapi x larat nak masuk semua tgk SINIMIL,SIL & BILngah tunggu anak my SIL pic yang atas belah kiri tu bersalinbelah bawah tu SIL & BILkitorang gi

Petang Raya AidilAdha

Belah petangnye plak kitorang ke umah Cikgu TokYanghihihih Daneen yang bagi gelaran tu.Kat sana yang ada cume family NekCom, NekNgah, TokUsu & our family jekyang lain belum balik lagi @ mungkin tak balik.Pic's ni semua taken by PakNgahnak test menggunakan jenama Nikon katanyaberlagak sungguh okey!!!Mule2 byk gambo tak jadibak kata CDOT klu guna filem gulung