• Award

    Award – Top Blogger 2010

    1) Thank and link the person that give u the award

    Thanks to HUcK.

    2) Pass this award onto 20 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic…


    Cdot
    Hernee Nazir
    Siti
    Mummy Ayu
    CiKaYu
    Cinta Hatiku (Murni)
    Bulan
    Shida
    Paij188
    YatieJay
    mmyYen
    naem
    Jade
    sape2 nak amik di sila2kan ah ye… malas eh nak tulis satu persatu.



    footer

  • Award,  TAG

    Tag & Award

    Dah lama x dapat Tag & Award, kali ni dapat dari Zymasaad, actually dah lama bagi tapi terperap kat draft dulu.

    1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE

    2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. haha yg ni cilok …..

    – ada biz sendiri
    – suke kemas umah
    – drive cam F1
    – kurus & slim
    – ok that’s all hikhikhik aci ah he

    3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

    – makan-makan
    – memasak suke tapi paling tension kalau x jadi memang ke longkang jawabnye
    – shopping & window shopping
    – suke amik gambo, ngah idam DLSR
    – seorang yang sempoi jek
    – suke giler tgk CSI
    – layan ERA.FM sahaja lain x kena ngan halwa telinga ku
    – giler berkebun akan tetapi hanya di FACEBOOK shj
    – tak suka main games yg susah2.. tak kuasa u..

    4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka.

    1. Hernee – my BFF yg akan sambut anniversary next month :p

    2. Cdot – mf BFF yg ngah dalam pantang (xde keje leh wat), vogue minah ni :D

    3. Mummy Ayu – Mummy kepada Ian & iris

    4. Acie – junior masa sec. mempunyai sepasang cahayamata Nur Balqis & Hairul Asyraaf

    5. Alimaz – selalu tinggal note di kotak menjerit

    6. Siti – ibu kepada si comel Damia

    7. Mimi – Umi kepada Syaura Syauqina & Sufia Firzana

    8. Umi Nawfal – Umi kepada Nawfal yg bambam

    9. Ain – Mummy to Qaseh yg comel

    10. To all my followers yg sudi & rajin nak wat ye……

    Soalan-soalan tambahan:

    5. Nama timangan – ada yg panggil Along, Aie, Su, Yati

    6. Anda seorang yang? – lemah lembut ye ke?, pendiam

    7. Insan yang teristimewa? – hBy, anak² & kaum kerabat

    8. Lagu kesukaan? – setakat hari ini: Dan sebenarnya

    9. Makanan kesukaan? – Ape2 jek suka

    10. Sikap yang membuat anda stress? – yang membuat me naik angin

    11. Warna kegemaran anda? – merah, hitam, biru, ijau, pink

    12. Benda mesti ada dalam beg? – duit ah penting tu

    13. Kali terakhir anda menangis? – semalam tgk DVD Upin & Ipin huhuhu poyo jek

    head4_edited-1

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube