Lembpsssss

Line tenet kat ofis ni cam siput khinzir slowwwwwwwwwwwnye
bileĀ² sempat nnt baru update blog ini
kat umah x sempat dah w/pon linenye xde ah laju mana
tapi boleh ahhhhhhhhh
klu rajin update tp bile sampai jek kat umah
Mummy dah cbuk ngan bermukabuku facebook
hihihi ade ke yg kisah blog ni berupdate ke idak
takpe yang penting ku sendiri x berapa kisah miahaha

footer

Header

Sempena nak raya ni tuko ckit header tu
Mr.hBy tengok mesti complain ni
coz nak puasa x lak tukar raya cbuk nak tukar….
gatal tul tangan ni berlambak keje kat umah ni header blog sempat plak ubah….

head4_edited-1

Dapat baju…

Last week dapat parcel from Mummy Ayu
tapi ada kisah disebaliknye yang menyakitkan ati
kena amik kat post office ngan alasan ofis tutup
kejadahnye baru kul 12pm xkan dah tutup ofis.
Pnah sekali pos ekspress sampai dah terbuka sampulnye.
hangin tul time tu….


Berbalik kisah parcel tadi
dak 2 ni dapat baju wall-E, dalam keta Daneen dah pegang baju dia.
Sampai jek umah baru kul 5pm dah cbuk nak mandi
klu tak haram, tak jejak jarum jam kul 6.30pm jangan harap nak mandi.
Ni excited baju baru punya pasal sanggup mandi.
Mr.Hubby pun pelik, baju tak sempat basuh anak2 oiiii
anyway to Mummy Ayu
trimas ye…..

head4_edited-1