• blogger

    Lembpsssss

    Line tenet kat ofis ni cam siput khinzir slowwwwwwwwwwwnye
    bileĀ² sempat nnt baru update blog ini
    kat umah x sempat dah w/pon linenye xde ah laju mana
    tapi boleh ahhhhhhhhh
    klu rajin update tp bile sampai jek kat umah
    Mummy dah cbuk ngan bermukabuku facebook
    hihihi ade ke yg kisah blog ni berupdate ke idak
    takpe yang penting ku sendiri x berapa kisah miahaha

    footer

  • am,  blogger

    Header

    Sempena nak raya ni tuko ckit header tu
    Mr.hBy tengok mesti complain ni
    coz nak puasa x lak tukar raya cbuk nak tukar….
    gatal tul tangan ni berlambak keje kat umah ni header blog sempat plak ubah….

    head4_edited-1

  • blogger,  Daneen,  Danish

    Dapat baju…

    Last week dapat parcel from Mummy Ayu
    tapi ada kisah disebaliknye yang menyakitkan ati
    kena amik kat post office ngan alasan ofis tutup
    kejadahnye baru kul 12pm xkan dah tutup ofis.
    Pnah sekali pos ekspress sampai dah terbuka sampulnye.
    hangin tul time tu….


    Berbalik kisah parcel tadi
    dak 2 ni dapat baju wall-E, dalam keta Daneen dah pegang baju dia.
    Sampai jek umah baru kul 5pm dah cbuk nak mandi
    klu tak haram, tak jejak jarum jam kul 6.30pm jangan harap nak mandi.
    Ni excited baju baru punya pasal sanggup mandi.
    Mr.Hubby pun pelik, baju tak sempat basuh anak2 oiiii
    anyway to Mummy Ayu
    trimas ye…..

    head4_edited-1

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube