Xtvt di ari Sabtu

Sabtu lepas 3/11/2012 awal2 pagi dah keluar anakbanak mula2 pergi ke PC Expo 2012 di Persada nak cari barang sikit lama jugaklah kat Persada tu lebih kurang dalam 2jam daru jam 11am-12pm++ lepas tu gerak ke Aeon Tebrau City plak sebab Mummy dapat sms dari Sustagen hehehe ngejar susu promosi untuk DaSy :) masa kat

Legoland

Ni cerita cuti Hari Malaysia yang lepas hehehe betapa rajin nak menghapdet blog ni.. dah berkurun dalam draft malas nak tulis banyak2 layan gambo jek ye.. Gambo pun tunggang langgang tak ikut turutan hehehe Ni fav. tempat diorag setiap kali datang ceh... agaknya feeling bawak keta sendiri :) Lost Kingdom ni Mummy ngan Syahmina duduk

Stokin

Ape perasaan agaknya tdo berstokin bagai... Selama ari ni x pnah ah plak... Patut ah semalam tanya soalan cepumas "Mummy, syahmina tdo pakai stokin x?" Mummy pun x syak ape2 jawab "Pakai ah" sambil pakaikan tight syahmina Tup tup pagi ni tengok dia pun pakai syokin.... Ape perasaan ko gaknya nak... Huh menjeles x berabih...