Xtvt di ari Sabtu

Sabtu lepas 3/11/2012 awal2 pagi dah keluar anakbanak mula2 pergi ke PC Expo 2012 di Persada nak cari barang sikit lama jugaklah kat Persada tu lebih kurang dalam 2jam daru jam 11am-12pm++ lepas tu gerak ke Aeon Tebrau City plak sebab Mummy dapat sms dari Sustagen hehehe ngejar susu promosi untuk DaSy :) masa kat

Legoland

Ni cerita cuti Hari Malaysia yang lepas hehehe betapa rajin nak menghapdet blog ni.. dah berkurun dalam draft malas nak tulis banyak2 layan gambo jek ye.. Gambo pun tunggang langgang tak ikut turutan hehehe Ni fav. tempat diorag setiap kali datang ceh... agaknya feeling bawak keta sendiri :) Lost Kingdom ni Mummy ngan Syahmina duduk

Futsal

12/05/2012 Danish join Karnival Futsal Milo Hidup Milo 2012 bawah 12 tahun kat Sports Arena Futsal, Pandan Dapat ah 2 kali main 1st game kalah 8-0 miahaha smpi blik x puas ati sbb kalah lawan ngan budak beso kata dia Xpe blatih pun baru sekali tp da main tournament 2 kali Gambo atas tu ngah